Kestelspor 3. Lige galibiyetle başladı

Kestelspor 3. Lige galibiyetle başladı
Alanya Kestelspor, tarihinde ilk kez yer aldığı 3. Lig'e galibiyetle başladı. Karşılaşmayı on kişi tamamlayan Kestelspor'un galibiyet gollerini Ali Berke, Alican Tez ve Talha Yünkuş kaydetti.

Mislicom 3. Lig başladı. 3'ncü Lig 4'ncü Grup'ta yer alan Alanya Kestelspor, kendi sahasında çıktığı ligin ilk maçında Kozanspor Futbol Kulübünü ağırladı. Milli Egemenlik Staıdnda oynanan karşılaşma çok sert ve mücadeleci bir oyunla başladı. İlk dakikalarda iki takımda birbirine oyun üstünlüğü kurmak için çabalasa da oyun orta alan mücadelesi şeklinde başladı. İki takımında pozsion üretmekte zorlandığı karşılaşmanın ilk bölümünde Kozanspor, 16'ncı dakika kazandığı penaltı atışında Yusuf Akbulut ile deplasmanda 1-0'lık skor üstünlüğünü yakaladı. Geriye düşen Kestelspor, beraberlik için pozisyon ararken, Ali Berke'nin cezaalanı dışı sol çaprazından sert şutu ile golü buldu. Mücadelede ilk devre 1-1 berabere geçildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi ekip Alanya Kestelspor, etkili başladı. Kestel, 49'ncu dakika penaltı kazandı. Topun başına geçen Alican Tez, Kestelspor'u skor üstünlüğüne taşıyan golü kaydetti. Konuk ekip beraberlik ararken 56'da bun kez Talha Yünkuş sahneye çıktı ve Kestelspor'u iki farklı skor üstünlüğüne taşıyan golü kaydetti. Konuk ekip, 80'nci dakikada bir kez daha penaltı kazandı. Yusuf, kendisinini ve takımının ikinci golünü kaydederken fark 1'e düştü. Karşılaşmanın son bölümünde skoru korumaya çalışan Kestelspor'da Ali Eren'in yerine oyuna sonradan giren Güner Okay doğrudan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Mücadelede başka gol olmadı ve Kestelspor, on kişi tamamladığı Kozanspor maçını 3-2 kazandı. 

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2020, 19:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83