KESTELSPOR 3 PUANLA BAŞLADI

Antalya Süper Amatör Küme 1. Grupta mücadele eden Alanya Belediyesi Kestelspor, ligin maçında Milli Egemenlik Stadında konuk ettiği Manavgat Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

KESTELSPOR 3 PUANLA BAŞLADI
Saat 16.00’da oynanan mücadeleye iki takım birlikte “terörü Lanetliyoruz” pankartı ile çıktı. Karşılaşma öncesi şehitler için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken ile birlikte spor adamlarının ve yaklaşık 2 yüz dolayında sporseverinde izlediği mücadeleye ev sahibi Kestelspor, tutuk bir oyunla başladı. İki takımında birbirine oyun üstünlüğü kuramadığı maçın ilk devresinde en net pozisyon 24'ncü dakikada konuk ekipten geldi. bu dakikada Manavgat Belediyespor ‘un bir şutu direkte patladı. Karşılaşmada ilk devre golsüz geçildi.

Ev sahibi ekip maçın ikinci devresine adete 1-0 önde başladı. Kestelspor, sağ kanattan gelişen atakta golü buldu. Ömer’in topu penaltı noktasındaki Hascan’a aktardı. Hascan'ın önünde ki iki oyuncu arasından düzgün vuruşu üst köşeden ağlarla buluştu. (1-0) ilk devreye oranda maçta daha iyi futbol ortaya koyan Kestelspor, rakip kalede peş peşe pozisyonlar yakaladı. Oyunun kontrolünü tamamen ele alan ev sahibi ekip, 60’ncı dakikada Ömer ile farkı ikiye çıkardı. Uğur’un arka direğe pasında Ömer çapraz pozisyonda olmasına rağmen çok iyi vurdu ve takımının ikinci golüne adını yazdırdı. 2-0 geriye düşen Manavgat Belediyespor, ev sahibi ekibin savunma oyuncularını bir türlü geçemedi. Kaleye dahi gidemeyen Manavgat BelediyEspor, 70’indi dakikada kalesinde üçüncü golü gördü. İkinci golün sahibi Ömer, ceza alanında içerisinde rakiplerini çalımladıktan sonra topu filelere bıraktı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Kestelspor, Ömer (2) ve Hascan'ın golleriyle sahadan 3-0 galip ayrıldı. 

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2015, 19:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83