Kestelspor 3 puanla dönüyor

Kestelspor 3 puanla dönüyor
Misli.com 3. Lig 4. Grup 11. hafta mücadelesinde Alanya Kestelspor, deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor'u penaltı golüyle 1-0 mağlup etti.

DİREKLER GOLE İZİN VERMEDİ

Alanya Kestelspor, ligin 11. haftasında deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk devresi Kestelspor'un kontrolünde oynanırken, ev sahibi ekip bu devrede kalesini iyi savundu. Birinci devrede Kestelspor'un iki şutu direkte patlarken bir golü de hakemler ofsayt gerekçesiyle iptal etti. İlk yarıda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Kestelspor, rakibine de gol atma fırsatı vermedi.

GOL PENALTIDAN GELDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına Alanya Kestelspor, daha temkinli bir oyunla başladı. Rakibine orta alanda oyun kurma fırsatı veremeyen Kestelspor, gol için Sultanbeyli kalesinde baskı kurdu. Yakaladığı bir çok pozsiyondan yararlanamayan Kestelspor, 75. dakikada Murat Sevimler2in ceza alanında düşürülmesi sonucu penaltı kazandı. Topun başına geçen Ali Berke, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Kestelspor, penaltı golüyle 1-0'lık skor üstünlüğünü yakalarken, ev sahibi ekip Sultanbeyli'nin beraberlik çabaları yetersiz kaldı. Sultanbyeli'den Uğurcan, 90+2. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Mücadele Kestelspor'un penaltıdan attığı golle 1-0 tamamlandı.  

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2020, 18:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83