Kestelspor'da 2 ayrılık, 2 yeni transfer

Kestelspor'da 2 ayrılık, 2 yeni transfer
3. Lig temsilcimiz Alanya Kestelspor iki futbolcusu ile yollarını ayırdıklarını açıklarken, 2 yeni transferi de resmen duyurdu.

3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Alanya Kestelspor’da dün hareketli saatler yaşandı. Kulüptan yapılan açıklamaya göre; takıma sezon başında katılan Güner Okay ve Tolga Tekin ile yollar ayrıldı. İki futbolcuya da Kulüp Yönetimi tarafından bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dilendi.

2 YENİ TRANSFER

Ayrılık haberlerinin ardından Başkan Levent Uğur iki yeni transfer açıkladı. Sancaktepe FK’da top koşturan stoper oyuncusu Alp Han Çetinkaya ve Mamak FK’da oynayan sol bek Özkan Toprak ile bugün sözleşme imzalandı.

YENİ TRANSFERLERİMİZİ TANIYALIM

35 yaşındaki tecrübeli sok bek Özkan Toprak, daha önce K.Maraşspor, Hatayaspor, Altınordu, Keçiörengücü, Menemenspor, Kırklarelispor, Bayburt, Turgutluspor, Derince Belediyespor ve son olarak Mamak FK formaları giymişti. Ligin ilk yarısında 2. Lig kırmızı grupta Mamak forması ile 19 maça çıkan Toprak, 5 gole de imza atarak mükemmel bir performans göstermişti.

25 yaşındaki Alp Han Çetinkaya ise yine 2. Lig’de Sancaktepe forması ile 4 maça çıktı. Daha önce Dikili Belediyespor, Bucaspor, Altınordu, Bornova 1881, Dikili Çandarlıspor ve Torosgücü gibi takımlarda amatör lisans ile oynayan Alp Han Çetinkaya, bu yıl ilk kez profesyonel sözleşme imzalamıştı. 

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2021, 08:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83