KESTELSPOR'DA ÇİFTE HEDEF

Antalya Süper Amatör Lig ekibinden Kestelspor Kulübü’ nün kongresi Alanya Kültür Merkezi B Salonu’nda gerçekleştirildi.Tek liste ile gidilen kongrede açık oylama sonucu Levent Uğur Kestelspor’un yeni başkanı seçildi.

KESTELSPOR'DA ÇİFTE HEDEF

 Genel Kurulda Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Kurucu Üye Mehmet Yücel, Turan Görgün,ve Kestelspor Kulübü üyeleri yer aldı. Kongredeoy birliği ile Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur Kestelspor Kulübü Başkanı seçilirken; Kestelspor Kulübü’nün yönetim kurulu da seçildi.

banner111
İLK HEDEF BAL LİGİ

Kongrede konuşan Kestelspor Kulübü Başkanı Levent Uğur; ”Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel Bey’in önderliğinde ilk hedefimiz güzel bir takım oluşturarak Bal Ligine yükselmek. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Transferlerimizi titizlikle imkânlarımız çerçevesinde, yaş ortalaması düşük genç bir takım düşünerek gerçekleştiriyoruz. Kestelspor Kulübü olarak yetiştirdiğimiz birkaç futbolcumuzu da Süper Lig de olan gururumuz Alanyaspor’umuza verebilmek en büyük arzumuz. Alanyaspor’umuzun başarılarını örnek alarak Kestelspor Kulübümüzü de en iyi yerlere getirmeye çalışacağız.” dedi. Genel kurul sonrası katılımcılar Kestelspor Kulübü Başkanı Levent Uğur’u tebrik ettiler.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2016, 17:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83