Kestelspor'dan Alanyaspor'a tam destek

Kestelspor'dan Alanyaspor'a tam destek
Bölgesel Amatör Lig 7'nci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kestelspor Kulübünden Aytemiz Alanyaspor'a geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Mesajda şöyle denildi:

Süperlig’ deki temsilcimiz şehrimizin ve hepimizin takımı Alanyaspor’umuzun; dün akşam lig lideri Trabzonspor ile kendi evinde yaptığı müsabakada temsilcimizin son dakika golü ile beraberliğe ulaşması neticesinde şampiyonluk yarışında yara alan Trabzonspor Kulübü’nün Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, beraberlik golünden hemen sonra Alanyaspor Kulübü’müzün başkanına küfür ve hakaret içeren ağır söylemlerde bulunmuşlardır. Kulüp çalışanlarımıza da sözlü ve fiziki müdahale ile saldırmışlardır.

Bugüne kadar kendi evinde konuk ettiği misafir takım ve yöneticilerini en iyi şekilde ağırlayan; daha önce bu şekilde sahasında ve tribününde hiçbir şekilde adı geçmemiş olan ayrıca mazisinde de bu şekilde hiçbir olay yaşamamış Alanyaspor Kulübümüze dün akşam kendi sahamızda yapılanları esefle izledik… Tüm ağır tahriklere rağmen sükûnetini koruyan Kulüp Başkanı’mız Hasan Çavuşoğlu’na, Yönetim Kurulu Üyeleri’ne ve Alanyaspor camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2020, 16:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83