Kestelspor Gazipaşa'yı 3-0 mağlup etti

Alanya'nın Süper Amatör Ligi'ndeki temsilcisi Kestelspor, Gazipaşa Belediyespor deplasmanından 3-0'lık galibiyetle dönüyor.

Kestelspor Gazipaşa'yı 3-0 mağlup etti

 Antalya Süper Amatör Küme 2. Grupta bölgenin iki ekibi Gazipaşa  Belediyespor ile Kestelspor, Gazipaşa sahasında karşı karşıya geldi. Yaklaşık yüz kadar Kestelsporlu taraftarında izlediği mücadeleye iki takımda kontrollü bir oyunla başladı. Karşılaşmanın 8'inci dakikasında Hasan Karaduman ile net bir pozisyon yakalayan Kestelspor, 14'üncü dakikada da Ali Güzel ile net bir pozisyondan yararlanamadı. Maçın bölümlerinde özellikle sol kanattan rakibi karşısında etkili olan Kestelspor, 28 dakikada penaltı golüyle skoru bozdu. Rakip defans oyuncusunun Uğur'u düşürmesi ile hakem penaltı noktasını gösterdi. Ali Can Sümbül atışı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Etkili oyununu ilk yarı boyunca sürdüren temsilcimiz, 43'üncü dakikada Ali Güzel'in şık golü ile durumu 2-0'a getirdi.

banner111
ALİ GÜZEL'DEN 2 GOL
Mücadelenin ilk yarısı bu skorla sona erdi. 43. Dakikada Ali Güzel farkı ikiye çıkardı. 63'te Uğur'un pasında Ali güzel kaleciyi çalımladıktan sonra topu boş kaleye gönderdi. Maçın kalan bölümlerinde oyun kontrolünü elinde tutan Kestelspor, rakibine gol fırsatı vermedi ve mücadeleyi 3-0 kazandı.

STAD: Gazipaşa İlçe Stadı
HAKEMLER: Şevket Şimşek, Arif Dilmen, Görkem Çalış
GAZİPAŞA BELEDİYESPOR: Ahmet, Hasan, Cihat, Tunahan, Mahir, Osman, Tanju (Dk 68 Yıldıray), Adem, Mehmet, Hasan, Levent (Dk 78 Levent)
KESTELSPOR: Mustafa, Özgür (Dk 55 Zafer), Emre, Oğuzhan, Volkan, Abdulganiyu, Ali Can, Ersin, Ali Güzel, Hasan (Dk 79 İlker), Aydın.
SARI KARTLAR: Hasan Demir (Gazipaşa Belediyespor)
GOLLER: Dk 28 Ali Can Sümbül (pn), Dk 43, 62 Ali Güzel,  (Kestelspor)

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2016, 16:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83