KESTELSPOR HIZ KESMİYOR

Antalya Süper Amatör Küme ekibinden Alanya Belediyesi Kestelspor, Nevşehir’ deki kampına hız kesmeden devam ediyor. Kulüp Başkanı Levent Uğur takıma moral için Nevşehir’e gitti.

KESTELSPOR HIZ KESMİYOR

 Yeni sezon öncesi Nevşehir’ de Teknik Direktör Haydar Durusoy gözetiminde sıkı bir kamp gerçekleştiren Kestelspor, Mustafa Otel Sahası’nda Dörtyol Esnafspor takımı ile hazırlık maçı gerçekleştirdi. Maç sonunda Kestelspor, Dörtyol Esnafspor takımını 3-0 yenerek lige hazır bir görüntü verdi. Nevşehir Bölgesi hakemlerinden Tarık Kapucu, Yavuzcan Orhan ile Mustafa Aktaş’ın yönettiği karşılaşmada Kestelspor’a galibiyet getiren golleri 19, 27 ve 36. dakikalarda Ali Güzel attı.

banner111
KULÜP BAŞKANI LEVENT UĞUR’DAN MORAL ZİYARETİ

Kestelspor Kulübü Başkanı Levent Uğur, KestelsporAs Başkanı Musa Gürkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Kadri Kükürt ve Nevzat Özdemir takıma moral olması amacıyla Nevşehir’e gitti. Takımı yalnız bırakmayan Levent Uğur Sporculara muz hediye ederek hazırlık maçını izledi.Levent Uğur, “Birbiriyle uyumlu ve çalışkan bir takımımız var, sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2016, 12:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83