Kestelspor ilk transferini yaptı

Kestelspor ilk transferini yaptı
TFF 3. Lig'in yeni ekibi Kestelspor, şampiyonlukta katkısı olan orta saha oyuncusu Ali Berke Timurcioğlu ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup'ta şampiyon olarak tarihinde ilk kez TFF 3. Lig'e yükselen Kestelspor, yeni sezonunun ilk transfer hamlesini gerçekleştirdi. İç transferde Ali Berke Timurcioğlu ile yeniden anlaşan mavi beyazlılar, genç orta saha ile 3 yıllık sözleşme imzaladılar. Kestelspor Başkanı Levent Uğur, "2019-2020 BAL Ligi sezonunda takımımızın şampiyonluğuna katkı sağlayan, orta saha oyuncumuz Ali Berke Timurcioğlu'yla 3 yıllık yeni sözleşme imzaladık. Futbolcumuza ve camiamıza hayırlı olsun" dedi.

"YENİ BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ"

Kestelspor ile yeniden anlaştığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Ali Berke Timurcioğlu, TFF 3. Lig'de de Kestelspor'u yukarılara taşımak için gayret göstereceğini ifade etti. Timurcioğlu, "Kestelspor atık benim ailem. Bende bu ailenin parçası olduğum için mutlu ve gururluyum. Yeni sezonda daha büyük başarılara imza atmak için elimden gelen gayreti göstereceğim" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2020, 11:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83