KESTELSPOR SEZONU TÖRENLE AÇTI

Antalya Süper Amatör Küme ekibinden Kestelspor 2016-2017 sezonunu Anamurspor ile Milli Egemenlik Stadı’nda yaptığı hazırlık karşılaşması ile açtı. Sezon açılış maçında kazanan Kestelspor oldu.

KESTELSPOR SEZONU TÖRENLE AÇTI

 Karşılaşma öncesi kurban kesimi ve dualar edildi. Oyuncu tanıtımlarının gerçekleştiği açılışa; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, Kestelspor yönetim kurulu üyeleri, teknik heyeti ve çok sayıda sporsever katıldı.

banner111
BAŞKAN YÜCEL “KAZANAN BİZ OLURUZ”

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Çok emek verdik. İddialı bir takım oluşturuldu. Bu seneki hedefimiz bal ligi gelecek yıl ki hedefimizde 3. Lig ben bu güne kadar kulübe emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Spor centilmenliktir, spor dostluktur, kardeşliktir. İnşallah centilmence bir sezon geçer ve kazanan da biz oluruz.”dedi.

Kestelspor Kulübü Başkanı Levent Uğur, Anamurspor Başkanı Ahmet Türe’ye ve Kestelspor’a emeği geçenlere teşekkür plaketi verdi. Anamurspor ile gerçekleşen hazırlık maçında 60. dakikada Kestelspor takımından 21. Numaralı forması ile Peter Obachi attı golle takımına galibiyeti getirdi. 1-0 Kestelspor’un üstünlüğü ile hazırlık maçı son buldu.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2016, 20:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83