'Kestelspor'u BAL ligine çıkaracağız'

Antalya Süper Amatör Küme takımlarından Kestelspor'un takım kaptanı İlker Baş, katıldığı televizyon programında sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarını söyledi.

'Kestelspor'u BAL ligine çıkaracağız'

 Kanal A'da Salı günleri yayınlanan Maremont Basın Tribünü programına canlı yayın konuğu olan Kestelspor takım kaptanı İlker Baş, "karakterli oyuncular ve Teknik Direktör Haydar Durusoy ile takım olarak zaten lige 1-0 önde başladık. Grup maçlarında ilk devreyi lider tamamladık. Şimdi grup maçlarında 2. devre oynanacak ve ilk yarıda olduğu gibi ikinci devreyi de namağlup lider tamamlayıp, playoff maçlarında da başarılı olmayı amaçlıyoruz. Hedefimiz Kestelspor'u hak ettiği Bölgesel Amatör Lig'e çıkarmak" dedi.

banner111
Ercan Yıldırım'ın hazırlayıp sunduğu M.Basın Tribünü'nde konuşan Teknik Direktör Hayar Durusoy ise, Grup maçlarında ilk devreyi kısıtlı bir kadro ile tamamladık. Playoff maçalrı öncesi 3 yada 4 transfer yaparak kadromuzu alternatifli hale getireceğiz. Bizim planlarımız hazır.  İnşallah sezon sonu hedefimiz olan şampiyonluğa ılaşacağız" dedi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Kulüp Başkanı Levent Uğur ile yönetim kurulunun kendilerini yalnız bırakmadıklarını ve her zaman desteklediklerini belirten Durusoy: "Belediye Başkanımız Yücel ve Kulüp Başkanımız Levent Uğur, takımla çok ilgililer ve  bir dediğimizi iki etmiyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Biz de onlara sezon sonu şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2016, 11:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83