Kestelspor yönetiminden şok iddialar!

Kestelspor yönetiminden şok iddialar!
Ispartaspor'un masa başı oyunlarına karşı çok sert açıklamalarda bulunan Kestelspor Yönetim Kurulu, "Isparta'daki maçta koridorda silah çektiniz, misafir tribünü bastınız. Rakiplerimize teşvik gönderiyorsunuz. Ne yaparsanız yapın ama Kestelspor, 4 hafta sonra şampiyon olacak" dediler.

Kulübün sosyal medya hesabından yayınlanan ve Kestelspor Yönetim Kurulu'nun imzasını taşıyan o açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Kestelspor Kulübümüz, geçen yıl Antalya Süper Amatör Ligi'nde uzak ara şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligine (BAL) yükselmiştir. Kulübümüz ilk defa katıldığı BAL Ligine şampiyonluğa oynayan özellikle İl takımlarının bütçesinin yarısını bile bulmayan mütevazi bir bütçe ile genç, inançlı, karakterli ve inanan bir kadro ile sezona başlamıştır. Uzun süre lider olarak ligi forse etmiş, kaptırdığı lig liderliğini bir nafta sonra geri alarak son 4 hafta maçlarını kazanarak 48 puan almıştır. Ligin bitmesine 4 hafta kala liderliğini sürdürmektedir.

Sezon başından beri gerek iç sahada gerek dış sahada tüm rakiplerimize ve taraftarlarına centilmence davranarak misafirperverliğimizi en üst seviyede gösterdik. Ne var ki gittiğimiz bazı deplasmanlar da bırakın protokol tribününde oturmayı misafir tribününe bile layık görülmedik.


Lig başlayalı 22 hafta oldu, tüm tahriklerinize, kışkırtmalarınıza ve iftiralarınıza cevap vermedik, sessiz kaldık. Sustuk biz sustukça siz karalama kampanyalarınıza devam ettiniz. Özellikle geçen hafta Ortaca'ya gönderdiğiniz yüklü teşvik priminiz de işe yaramayınca hakemle kazandığınız Kepez Belediyespor maçı sonrası umutlarınızı iyice tükenmiş olacaksınız ki TFF nezdinde kamuoyu yaratıp baskı ile siyasi lobinizi de kullanarak zaten oturmuş olduğunuz masanızda tek başınıza bütün oyunları oymaya başladınız.
En son ondan da sonuç alamayınca şimdi de Tahkim kapılarında geziyorsunuz. 'Kişi ne ise karşısındakini de öyle bilir'

Nereden başlasak ki anlatmaya! İçerde oynadığınız Akşehir maçı, en son geçen hafta 90'ncı dakikada Kepez lehine verilmeyen yüzde yüz penaltı ve en son adam kuralına göre atılmayan kaleciniz haksız yere aldığınız 3 puan. Bizim en son altı hafta da oynadığımız Ereğli, Sarayköy, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Manavgat ve en son geçen hafta da Ortaca deplasmanımızda suçüstü yakalandığınız (N.Ö) müsabaka olmak üzere gönderdiğiniz yüklü teşvik primleri, emniyetten kurtardığınız teşvikçiniz.

Devre arası bir oyuncumuzla girdiğiniz münasebetleri en ince ayrıntılarına kadar biliyoruz. Sustuysak efendiliğimizden. Sahanızda da 90 dakika stad hopörlerinden hertürlü küfürü ettiniz, koritorda silah çektiniz, devre arası misafir takım trübünümüzü bastınız ama Allah'ın adaletidir ki haksız yere 10 kişi bırakıldığımız 2'Nci devreyi eksik oynadığımız kendi sahanızdaki maçta yenemediniz, içerde de sizi net bir skorla yendik. Saha da kazanamayacağınızı anlayınca masanın her köşesine oturur oldunuz. Rakiplerimize gönderdiğiniz teşvik primlerini bizim rakiplerimizden medet umacağınıza kendi oyuncularınıza güvenip onların alacaklarını ödemekte kullansaydınız ya kendi oyuncularınıza prim olarak verseydiniz daha başarılı olurdunuz.

'Yavuz hırsız ev sahibini bastırır' misali umudunuzu kesince mesnetsiz, yakışıksız kampanyalara yönelik çirkince algı operasyonu başlattınız. Emin olun ki bunda da başarılı olamayacaksınız. Çünkü biz her zaman Allah'ın adaletinin tecelli edeceğine inanıyor, teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimize sonuna kadar güveniyoruz. Kestelspor Kulübümüzün altın çocukları 4 hafta sonra Allah'ın izniyle şampiyon olacaklardır.

Dünyamızın ve ülkemizin çok önemli bir sınavdan geçtiği bu günlerde kamuoyunu böyle ucuz ve basit bir konu için meşgul ettiğimizden dolayı özür diler, bu süretçe başta Sağlık Bakanımız olmak üzere tüm sağlık personellerimize teşekkür eder, Yüce Milletimize sağlık ve sabırlar dileriz."  

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2020, 21:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83