KEYDER maç için otobüs kaldırıyor

Geçtiğimiz hafta oynanan Başakşehir maçı için Konaklı'dan stadyuma otobüs kaldıran KEYDER bu kez iki otobüs birden kaldıracak.

KEYDER maç için otobüs kaldırıyor
Aytemiz Alanyaspor'a Alanyalı futbolseverlerin ilgisi ve desteği sezon sonu yaklaştıkça aratarak sürüyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Medipol Başakşehir mücadelesinde tribünleri hınca hıç dolduran ve 4-1'lik galibiyette büyük pay sahibi olan taraftarlar Göztepe maçı içinde kolları sıvadılar. 

Geçtiğimiz hafta oynanan Medipol Başakşehir mücadelesi öncesi Konaklı Mahallesinden otobüs kaldırılmıştı. Konaklı Esnafı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KEYDER) tarafından kaldırılan otobüs stadyuma gelerek takıma destek vermişti. Konaklı Mahallesinden gelen yoğun talep üzerine KEYDER Başkanı Hilmi Uyar bu hafta oynanacak olan Göztepe maçına da otobüs kaldırmaya karar verdi. Üstelik yoğun talep nedneiyle bu hafta bir değil iki otobüs birden kaldırılacak ve kalabalık bir grupla Alanyaspor'a destek verilecek. 

Konuyla ilgili açıklama yapan ve Konaklı halkını maça davet eden KEYDER Başkanı Hilmi Uyar, "KEYDER olarak 18 Mart Pazar, 13:30'da oynanacak olan Alanyaspor - Göztepe maçına iki otobüs kaldıracağız. Hareket saati, aynı gün 11:30'da olacak ve Konaklı Turkcell önünden tüm spor severleri maça götüreceğiz. Maça gidecek vatandaşlarımız bana ulaşabilirler." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2018, 11:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83