Konaklı'da 2 gün futbol şöleni yaşanacak

Konaklı Sahası bu hafta iki önemli mücadeleye ev sahipliği yapacak.

Konaklı'da 2 gün futbol şöleni yaşanacak
Alanya'nın Konaklı Mahallesi'nde bulunan Konaklı Sahası bu hafta 2 kritik mücadeleye ev sahipliği yapacak. Payallarspor ve Konaklıspor 3 puan için sahaya çıkacak.

KONAKLI'NIN RAKİBİ DİŞLİ

Antalya Süper Amatör Küme temsilcimiz Konaklıspor; 21 Ekim Cumartesi (yarın) Konaklı Sahası'nda ligin iddialı ekiplerinden Muratpaşa Belediyespor'ı ağırlayacak. Saat 15.00'da başlayacak olan mücadele de düşme hattının hemen üzerinde bulunan Konaklıspor kendi evinde galibiyet alarak rahat bir nefes almanın hesabını yapıyor. Muratpaşa Belediyespor ise geçtiğimiz haftalarda Kestelspor'a kaptırdığı ikinci sırayı geri almak isteyecek. 

PAYALLARSPOR'UN İŞİ KOLAY

Antalya Süper Amatör Küme'de mücadele eden bir diğer temsilcimiz Payallarspor yeine aynı sahada 22 Ekim Pazar günü saat 15.00'da Antalya Asat Gençlikspor ile karşılaşacak. Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy'la yolları ayırma kararı alan Payallarspor, bu maçı kazanarak moral bulmaya çalışacak. Ligde 6 maç sonunda 7 puanı bulunan Payallarspor üst sıralara tırmanma hesapları içinde. Antalya Asat Gençlikspor ise 1 puanla ligin son sırasında yer alıyor.

Aynı ligdeki üçüncü ekibimiz Kestelspor bu haftayı bay geçecek ve maç yapmayacak. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2017, 11:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83