Konya'ya AK Gençlik uğurladı

Ak Parti Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Aytemiz Alanyaspor'un eskrim sporcularını Konya'ya uğurladı.

Konya'ya AK Gençlik uğurladı

 Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Yönetimi, Aytemiz Alanyaspor'un Eskrim Şubesi sporcularını Konya'da yapılacak olan Konya Eskrim Açık Turnuvasına yolcu ettiler. Cengiz Aydoğan Tesislerinden yola çıkan genç sporcuları yalnız bırakmayan Ak Parti İlçe Teşkilatı yöneticileri eskrim sporcularına başarılar dileyerek, moral verdiler.

banner111
Aytemiz Alanyaspor Eksrim Şubesi Baş Antrenörü Leyla Azizova, Koordinatör Yardımcısı ve İdari İşler Sorumlusu Adanan Gökmen ve 18 sporcu Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından Konya'nın Selçuklu İlçesinde düzenlenecek olan Konya Eskrim Açık Turnuvasına katılarak ilçemizi temsil edecekler.  Bin 411 sporcunun katılacağı bu önemli turnuva 9 Eylül tarihine kadar sürecek.

Aytemiz Alanyaspor Kulübünün Alanya için büyük bir değer olduğunun altını çizen Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Uçkaya, "Sadece futbol değil her alanda Alanyasporlu sporculara destek olmaya devam ediyoruz. Eskrim Kulübü'nün genç sporcularını Konya'da yapılacak olan turnuvaya yolcu ettik ve hepsine tek tek başarılar diledik. Sporcularımızın turnuvadan başarılı sonuçlarla döneceğine ve bizi gururlandıracaklarına inanıyoruz." dedi.

Eskrim Şubesi Baş Antrenörü Leyla Azizova ve sporcular turnuva öncesi gördükleri bu destekten dolayı Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2018, 18:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83