Kritik maç öncesi çok önemli uyarı

Aytemiz Alanyaspor'un kritik Galatasaray maçı öncesi tribün lideri Fatih Aslan forma uyarısında bulundu.

Kritik maç öncesi çok önemli uyarı
Aytemiz Alanyaspor'un yarın sahasında ağırlayacağı Galatasaray maçı öncesi Alanya Tribünlerinden Şimşeklerin Lideri Fatih Aslan önemli bir duyuruda bulundu. Aslan yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi:

"Bu hafta oynayacağımız Galatasaray bizlerle ilgili çok ama çok önemli konulara değineceğim;

Bizler bu sene büyük Alanyaspor taraftarları olarak çok iyi ivme yakaladık ve takımımızı sezon başından beri olmak üzere özellikle de son 3 maçtır çok sağlam tarihi rekor kırarak destekliyoruz ama belirtmeliyim ki Galatasaray maçının ardından iç sahada Osmanlıspor maçımız var ve bu maç 6 puanlık kaderimizi belirleyecek bir maç. Bundan dolayı bu hafta oynayacağımız Galatasaray maçında; sahaya birşey atmamamız, çirkin ve kötü tezavratlardan uzak durmamız lazım, bu önemli maçta tribüne adrenali yüksek, gergin provakötör kişiler girebilir, kasıtlı ya da kasıtsız gerginliğe neden olabilirler. Bu tarzda insanların da oyununa gelmeden, takım yenik duruma düşşe bile kesinlikle kendimize hakim olarak ve bir sonraki iç saha maçı olan Osmanlıspor maçını düşünerek 90 dakika büyük Alanyaspor taraftarına yakıştığı gibi desteğimizi vermemiz lazım..

Bu maçta çok sıkı güvenlik önlemi alınacaktır ve alkol kontrolü de yapılacak diye duyumlar aldık. BOu maçta çok ama çok dikkatli olmamız lazım.

Stadyumda bir başkan takımın formasını giyme muhabbeti her sezon karşılaştığımız en büyük sorun.
Farklı takımın formasıyla stadyuma giriş yasaktır. Bu konuyla ilgili güvenlik şirketine gerekli talimat verilmiştir. Hiç bir takımın logosunu taşıyan ve üzerinde farklı takıma ait birşey olan eşyalar maça alınmayacaktır. Gizli olarak sokulmaya çalışılan ve içeride tespit edilen kişileri güvenlige gösteriniz. Farklı takımın formasını giydi diye o kişiyle, tartışıp, stadyumdaki ortamı yıpratmak yerine sizlere en yakın güvenlik görevlisine söyleyerek stadyum dışarsına çıkarılmasını bekleyiniz.

Bu sene sınav senemiz;

Şimdiye kadar sınavı başarıyla geçerek Alanyaspor taraftarını Türkiye'ye örnek olacak şekilde temsil ettik, bizlerede yakışan budur. Bundan sonra da bu büyük temsilciliğimizi devam ettireceğiz. Alanyaspor taraftarı büyük bir ailedir."

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2018, 12:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83