KRİTİK MAÇ ÖNCESİ TEDBİRLER ALINDI

Multigroup Alanyaspor - Balıkesirspor kritik maç öncesinde İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı.

KRİTİK MAÇ ÖNCESİ TEDBİRLER ALINDI

 Toplantıda, Multigroup Alanyaspor’un Balıkesirspor  ile kendi sahasında yapacağı maç öncesinde alınması gereken tedbirler görüşüldü. Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven toplantıda yaptığı konuşmada, Multigroup Alanyaspor’un şampiyon olmasına ramak kaldığını, takıma sonuna kadar destek verilmesi gerektiğini söyledi. Kaymakam Tanrıseven, Multigroup Alanyaspor’un Balıkesirspor  ile yapacağı müsabaka için gereken tedbirlerin alındığını ve taşkınlıklara fırsat verilmeyeceğini belirterek, "Multigroup Alanyaspor’un aldığı cezadan dolayı maçı seyircisiz oynayacağız. Multigroup Alanyaspor’un Süper Lig yolunda daha fazla ceza almaması için tüm gayretimizle çalışmalıyız” dedi.

banner111
"TARAFTARLARIMIZ ÇOK DİKKATLİ OLMALI"

Balıkesir de Multigroup Alanyaspor futbolcularının ve taraftarının misafirperverce karşılandığını belirten Kaymakam Tanrıseven,  "Bugün bizler de Balıkesir oyuncusunu ve taraftarına misafirperverce davranmalıyız. Stadyumun yanına kurulacak olan dev ekranlarda maçı seyredecek olan taraftarımız da çok dikkatli ve duyarlı olmalılar. Süper Lig yolunda yeni bir ceza alarak Süper Lig'e olumsuzluklarla başlamamalıyız. Herkes üzerine düşen görevi tam olarak yerine getirmelidir.”

Alanya Belediyesi, Antalya Büyükşehir Koordinatörlüğü ve Kamu Kurum ve Kuruluşları üzerlerine düşen tüm tedbirleri alacaklarını belirtti. 

Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, İlçe Jandarma Komutanı Serdar Akbaba, İlçe Emniyet Müdürü M. Ömür Saka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Multigroup Alanyaspor Kulüp yetkilileri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2016, 12:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83