KUPAYI BAŞKANA HEDİYE ETTİ

Kazakistan'da gerçekleştirilen Red Bull 400 Almaty Yarışı'nda şampiyon olan Multigrop Alanyaspor'un milli atleti Ahmet Arslan kupayı başkan Hasan Çavuşoğlu'na hediye etti.

KUPAYI BAŞKANA HEDİYE ETTİ

 Katıldığı 10. Red Bull 400 yarışında 9. kez şampiyon olan milli atlet Arslan, Multigroup Alanyaspor Kulübü'nü ziyaret etti. Şampiyonluk kupasını başkan Hasan Çavuşoğlu'na hediye eden Arsan, kendisine verdiği desteklerden dolayı da teşekkür etti. Ziyarette Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu da yer aldı. 

banner111
Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, turuncu yeşilli formayı temsil eden milli sporcu Arslan'ı elde ettiği bu başarısından dolayı tebrik ederek, "Ahmet Arslan hem kendi adını, hem de kulübümüzün adını dünyaya duyurmaya devam ediyor. 10 kez katıldığı Red Bull 400 yarışlarından 9 kez birinci olarak ayrılmak herkese nasip olmaz. Kendisine bundan sonraki yarışmalarda da başarılar diliyoruz" dedi. 
Sezonun ilk yarışını şampiyonlukla tamamladığını belirten Arslan ise 8 Mayıs’ta Wings For Life Worl Run yarışında Alanya'yı temsil edeceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 17:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83