Levent Uğur'dan play-off açıklaması

Kestelspor Başkanı Levent Uğur play-off'a çıkan ve liderlik mücadelesi veren takımı hakkında konuştu. Uğur, "Alanya'ya BAL yakışır." dedi.

Levent Uğur'dan play-off açıklaması
Antalya Süper Amatör Küme'de mücadele eden Kestelspor başarılı bir periodu geride bıraktı. Ligin tamamlanmasına artık sadece 1 hafta kala  liderin 3 puan gerisinde bulunan Kestelspor, kazandığı takdirde lider Konyaaltı Belediyespor ile puan ve ikili averajını eşitleyecek. Bu durumda ise tarafsız sahada bir maç oynanacak ve ligin lideri belirlenecek. 

Konu hakkında tarafsız saha ve tarafsız hakem tartışmaları şimdiden başladı. ASKF'nin yapacağı atama ligin tamamlanmasının ardından merakla beklenecek. İki taraf içinde kader maçı olacak olan mücadelenin Konyaaltı ve Alanya arasında Manavgat'ta oynanması bekleniyor. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Sözlerine geçtiğimiz hafta oynanan Konyaaltı Belediyepsor maçında emeği geçen isimlere teşekkür ederek başlayan Uğur, "Öncelikle bu hafta sonu oynadığımız müsabaka nedeniyle göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı ASKF başkanımız Sayın Metin Bulut abime, TFF Bölge Müdürü Sayın Ahmet Bey'e, Maçın Gözlemcisi Bülent Bey'e, Tüm İl ASKF yönetimine, Alanyaspor Başkanımız Sayın Hasan Çavuşoğlu'na, tüm emeği geçenlere, saha komserine, iki takımında futbolcuları ve teknik heyetlerine ve tüm stadı dolduran tüm futbolseverlere ve Grup Şimşekler ve liderleri Sevgili Fatih Aslan'a çok teşekkür ederim." dedi.

'ALANYA BAL'I HAKEDİYOR'

Maç öncesi ve maç esnasında itidalli davrandıklarının altını çizen Uğur, "Maça gelenlere her iki takımında iyi bir müsabaka seyrettirdiği kanaatindeyim. Ayrıca Play off'larda dört tane daha İlimizin takımıda mücadele edecek. Onlarada saygı duymak gerekiyor. Sanki Play off'ların iki takımla oynanacak gibi bir havaya sokulmasıda yanlış olur kanaatindeyim. Bence biz Kestelspor olarak bir futbol kulübü olduk diye düşünüyorum. Öncelikli hedefimiz bizden önce görev yapan arkadaşların bayrağını yukarıya taşımaktı. Bu hafta biz şunu gördük; Kestelspor olarak demeyeyim ama Alanya olarak artık bir Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımını şehir olarak hakediyoruz. Bu altyapı oluşmuş ve oturmuş durumda. Tabi ki bunu saha sonuçları ve play off sonrası puan durumu gösterecek. Herkes koca bir yıl boyunca emek veriyor ve doğal olarak herkes emeğinin karşılığını almak ister. Diyeceğim şudur ki; Biz, Kestelspor camiası olarak Antalya'daki futbol büyüklerimizin her zaman tecrübelerine, hassasiyetlerine inanıyor ve güveniyoruz. Antalya futboluna yıllardır hizmet eden ve çok zor bir görevi icra eden kıymetli büyüklerimizin adaletinden zerre kadar şüphemiz yoktur. Bu bağlamda play off'a katılan tüm il takımlarımıza başarılar diler, sakatsız, olaysız ve hakedenin BAL ligine çıktığı bir play off sezonu dilerim." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2018, 10:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83