Levent Uğur'dan sağduyu çağrısı

Süper Amatör Küme'nin yenilgisiz iki takımı bugün Milli Egemenlik Stad'ında karşı karşıya geliyor. Maç öncesi yaşanan hakem tartışması ile ilgili Kestelspor Başkanı Levent Uğur konuştu ve sağduyu çağrısında bulundu.

Levent Uğur'dan sağduyu çağrısı

Süper Amatör Küme'nin yenilgisiz iki takımı bugün Milli Egemenlik Stad'ında karşı karşıya geliyor. Kestelspor ile Konyaaltı Belediyespor bu maçta ünvanını korumak için sahaya çıkacak. Saat 14.00'da başlayacak mücadeleyi Sarper Barış Saka yönetecek. Saka'nın yardımcıları Ramazan Bozkurt ve Durmuş Ali Kepçeli. Maçın gözlemcisi ise Bülent Kaya.

banner111
Dev derbi öncesi atanan hakem Sarper Barış Saka Konyaaltı Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Hakan Deniz’in Antalya’da bulunan ‘’Taşkapı Meyhanesinin’’ ortağı olduğu ortaya çıkmıştı. Antalya’nın dev derbisi öncesi futbol camiasında bu atama büyük skandal olarak değerlendirilmiş ve Alanya takımlarına Antalya’nın operasyon yaptığının belgesi olduğu ifade edilmişti.

Konuyla ilgili maç öncesi Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur'dan sağduyulu bir açıklama geldi. Uğur açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

"Kıymetli tutbol camiamız; Bugün kendi sahamızda oynayacağımız Konyaaltı Belediyespor derbi müsabakasında takımımız her türlü olumsuzluğa rağmen sahadaki yerini alacaktır ve Süper Amatör kümede BAL hedefinide sonuna kadar kovalayacaktır, inşallahta sezon sonu gülen taraf olacaktır. Maçın hakemi ile ortaya çıkan skandal durum camiamızca sakin ve itidalli bir ortamda geniş çaplı olarak masaya yatırılacaktır. Şu an için sizlerden istirhamım; aleyhimize tezahür etmiş ve yüzde yüz haklı olduğumuz bir durum cereyan etmiş olsada, bize yakışan sahada sonuç ne olursa olsun dillere destan Alanya misafirperverliğini; gerek maçın hakem triosuna, gerek TFF görevlilerine gerekse Konyaaltı Belediyespor camiasına gösterelim. Ortada bize yapılan bir ayıp varsa ki var; bu bizim ayıbımız olmasın aleyhimize dönmesin. Yıllardır göstermiş olduğumuz örnek seyirci profilini, Alanyalının dillere destan misafirperverliğini hep beraber göstereceğimize yürekten inanıyor, Alanyamızdaki spor kamuoyuna ve özellikle yerel basınımıza ortaya çıkan bu skandal durum için gösterdikleri birliktelik, tepki ve ani reaksiyon içinde teşekkürü bir borç bilir, şükranlarımı sunarım. Alanya spor kamuoyuna saygılarımla arz ederim."

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2018, 12:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83