Levent Uğur'dan taraftarlara açıklama

Aytemiz Alanyasporlu bir grup taraftarın stadyumdaki sorunları belirtmesi sonrası Alanya Belediye Spor Müdürü Levent Uğur bir açıklama yaptı.

Levent Uğur'dan taraftarlara açıklama
Aytemiz Alanyasporlu bazı taraftarlar stadyumdaki mescitlerin yetersiz olduğu, kuyruk oluştuğu ve koltukların durumunun çok kötü olduğu ile ilgili şikayette bulundular. Sosyal medyadan fotoğraf paylaşımı yapan taraftarlar mescitin yetersiz olduğunu söylediler. 

LEVENT UĞUR: ORASI MESCİT DEĞİL KANTİN

Alanya Belediye Spor Müdürü Levent Uğur taraftarların çağrısı üzerine anında açıklama yaptı. Uğur yaptığı açıklamada mescit diye paylaşılan fotoğrafların kantin olduğunu ve stadyumda 7 tane mescit olduğunu söyledi. Uğur yaptığı açıklamada, "Öncelikle verdiğiniz resimlerin iki tanesi kantin önünde çekilen resimlerdir. İnsanlar yeter ki ibadetlerini yapsınlar, biz elimizden geleni yaparız. Göreve geldiğimizde stadyumda mescit yoktu.Biz 7 tane mescit yaptık. Anladığımız kadarı ile yetmiyor. Bunun içinde çalışma yapacağız. Koltuk konusuna gelince bu konuda biz gerekli yazışmaları yaptık ama bu sadece bizle değil Alanya Gençlik Spor Müdürlüğü dahil olmak üzere hepimizin işidir. Biz üstümüze düşeni yaptık ve cevap bekliyoruz. İnsanların rahat maç izlemesi ve sorunları için bizim alanımıza giren her konuyu titizlikle inceliyoruz. Takdir edersiniz ki her konu bizim yetki alanımız içinde değildir." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2018, 13:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83