Lider Alanyaspor, Beşiktaş'a konuk oluyor

Lider Alanyaspor, Beşiktaş'a konuk oluyor
Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 7. haftasındaki misafir olacağı Beşiktaş ile ligde 7. kez karşılaşacak. Siyah-beyazlılara karşı henüz galibiyeti bulunmaya Alanyaspor, ilki gerçekleştirip hem namağlup ünvanını sürdürdümek hemde rakibine karşı ilk galibiyeti elde etmek istiyor.

Süper Lig'de 3'ncü haftada liderliği ele geçiren Aytemiz Alanyaspor, 7. hafta mücadelesinde Beşiktaş'ı yenerek hem zirvedeki yerini korumak hemde namağlup ünvanını sürdürmek istiyor. Ligin formda ekibi Alanyapor, İstanbul deplasmanına uzun süreli sakatlıkları bulunan üç oyuncusu Lokman Gör, Juanfran ve Salih Uçan'dan yoksun gitti. Welinton ise maça 3 sarı kartla ceza sınırında çıkacak. Bu oyuncunun Beşiktaş maçında kart görmesi durumunda, 8.haftada oynanacak Çaykur Rizespor karşısında cezalı olacak ve maçta forma giyemeyecek. 

BEŞİKTAŞ ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Son 30 yılın en kötü sezon başlangıcını yapan Beşiktaş, sıkıntılı günler geçiriyor. 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi ile topladığı 5 puanla küme düşme potasında bulunan Beşiktaş'ta yönetim olağanüstü kongre kararı aldı. Beşiktaş tribünleri ise teknik direktör Abdullah Avcı'ya ağır eleştiriler getirerek istifasını istiyor. Beşiktaş'da Mohamed Eleny kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Avrupa mçaında dinlendirilen Burak Yılmaz'ın durumu ise şüpheli

SÜPER LİG'DE 7. RANDEVU

İki takım bugüne kadar Süper lig'de 6 kez karşılaştı. Geride kalan maçların 5'ini Beşiktaş kazanırken, 1'i ise berberlikle tamamlandı. Alanyaspor'un siyah-beyazlılara karşı galibiyeti bulunmuyor. Beşiktaş'ın13 golüne, turuncu-yeşilliler 4 golle karşılık verdi. Alanyaspor, zorlu deplasmandan üç paunla ayrılması durumunda Beşiktaş'a karşı ilk galibiyetini elde etmiş olacak.

HAKEM ARDA KARDEŞLER

Vodafone Park'ta pazar günü saat 16.30'da başlayacak mücadelenin hakemi Arda Kardeşler. Beşiktaş, Arda kardeşlerin düdük çaldığı 3 maçta 3 galibiyet elde etti. Siyah-beyazlılar, Bursalı hakemler hiç puan kaybetmedi. Alanyaspor ise Arda Kardeşler'in düdük çaldığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı. Mücadele'nin yardımcı hakemleri Ali Saygın Ögel ile Samet Çiçek. Dördüncü hakem, Erkan ÖZdamar. Var hakemi Volkan Bayarslan ve AVAR hakemi Serkan Olguncan.  

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2019, 11:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83