Lider Alanyaspor, Gençlerbirliği'ne konuk oluyor

Lider Alanyaspor, Gençlerbirliği'ne konuk oluyor
Temsilcimiz Süper Lig'in tartışmasız lideri Aytemiz Alanyaspor, 11. hafta maçında bugün Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak. Fırat Aydınus'un yöneteceği kritik mücadele saat 13.30'da başlayacak

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig’in 11. hafta maçında bugün Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Ligin geride kalan 10 haftasında 1 maçı ertelenen ve 9 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik alarak 23 puanla lider olan turuncu yeşilli ekip, 5 puanla ligin dibine demir atan Gençlerbirliği karşısında galibiyet arayacak. Süper Lig'de 7. kez karşılaşacak iki takımdan Aytemiz Alanyaspor 3 kez rakibine üstünlük sağlarken, Gençlerbirliği sadece 1 kez galip gelebildi. 2 maçta ise taraflar birbirini yenemedi. Aytemiz Alanyaspor 9 kez rakip fileleri havalandırırken, Gençlerbirliği sadece 3 kez gol sevinci yaşayabildi.

DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ

Aytemiz Alanyaspor bugüne dek rakibine deplasmanda hiç mağlup olmazken, 2 kez sahadan beraberlikle ayrıldı. Ligde başarılı bir sezon geçiren Aytemiz Alanyaspor namağlup serisini sürdürmek ve Ankara deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor. Tecrübeli hakem Fırat Aydınus bugüne dek Gençlerbirliği’nin 34 maçında görev alırken, Aytemiz Alanyaspor’un 10 maçında düdük çaldı. Alanyaspor bu maçlarda 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken, Gençlerbirliği 7 galibiyet, 10 beraberlik ve 17 mağlubiyet aldı. Aytemiz Alanyaspor’da Gençlerbirliği maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, 2 futbolcunun koronavirüs nedeniyle karantinada olduğu öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2020, 10:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83