Mahmutlarspor'da neler oluyor?

Mahmutlarspor Kulübü Başkanı Yılmaz Bağışlar istifa etti.

Mahmutlarspor'da neler oluyor?

Mahmutlarspor'daki  kötü gidişat istifa getirdi. Millet İttifakı 9. Sıra Meclis üyesi ve Mahmutlarspor Başkanı Yılmaz Bağışlar Mahmutlarspor başkanlığından istifa etti.
İstifasını sosyal medyadan duyuran Bağışlar’dan hemen sonra iki güçlü aday ismini yine sosyal medyadan duyurarak Mahmutlar halkını sevince boğdu.
İlk olarak Bozlar Muz Sarartma Tesisi sahibi işadamı Mustafa Boz’un adaylık açıklaması gelirken, hemen sonra Mahmutlar’da Müteahhitlik yapan Yazar Group sahibi Ergün Yazar Mahmutlarspor başkanlığına aday oldu.
Mahmutlarspor Süper Amatör ligde zor günler yaşarken iki güçlü adaylık açıklaması Mahmutlar’da sevinç yarattı.

BOZ’DAN İDDİALI AÇIKLAMA

Mahmutlarspor'a Başkan adayı olan İşadamı Mustafa Boz, "Mahmutlarspor'un zor durumunda sahip çıkmak gerek" dedi.Boz, "Mahmutlarspor'a sahip çıkacağım. Sezon başındaki 4 de 4 yapan kadrodaki futbolcuları hemen geriye getireceğim. Bu başarıyı sağlayan Alper Hocayı tekrar takımın başına göreve getireceğiz. Mahmutlarspor'u Süper Amatör ligde tutmak için ne gerekiyorsa yapacağız ve takımı Süper Amatör ligde tutacağız. Önümüzdeki sezon Mahmutlarspor'u Süper Amatör ligde şampiyon yapacak bir kadro kuracağız. Eğer bize görev verilirse, bu hafta zorlu Finikespor maçımız var ve kolları bu maçı almak için sıvadık. Yönetim kadromuz hazır ve tüm iş adamlarımızın desteğini şimdiden aldık. Mahmutlarspor'umuzu hak ettiği yere taşıyacağız" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, 20:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83