Malatya, Alanyaspor'a hazır

Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcular Aytaç Kara ve Aly Cissokho, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında 14 Nisan Cumartesi günü sahalarında Aytemiz Alanyaspor ile oynayacakları maçta galibiyet hedefliyor.

Malatya, Alanyaspor'a hazır

 Sarı-siyahlı takımın orta saha oyuncusu Aytaç Kara, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda 1-0 yenildikleri Medipol Başakşehir maçında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi. 

banner111
Medipol Başakşehir maçını unutarak bu hafta sahalarındaki Aytemiz Alanyaspor maçına odaklandıklarını aktaran Aytaç, şunları kaydetti: 
"Ligde her takım her takımı yenebiliyor. Gençlerbirliği kümede kalma mücadelesi veren bir takım ama Galatasaray'ı yenebiliyor. Ligde neyin ne olacağı hiçbir zaman belli olmaz. Bütün takımlar için bu böyle, Aytemiz Alanyaspor da o takımlardan biri. Aytemiz Alanyaspor burada galip gelmek için sahaya çıkacak. Çünkü altlarda çok önemli mücadele var. Bu mücadelenin içinde biz de varız. Bizim için lig daha bitmedi. Önümüzde zorlu 6 hafta var. Kalan maçları istediğimiz şekilde değerlendirmemiz lazım."

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2018, 16:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83