'MİRAÇ DUANIZDA ALANYASPOR'A DA YER VERİN'

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başlatmış olduğu "Sosyal medya profillerimizi Multigroup Alanyaspor ile donatalım" kampanyası kapsamında, Multigroup Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Tanrıseven'i makamında ziyaret etti.

'MİRAÇ DUANIZDA ALANYASPOR'A DA YER VERİN'

 Ziyarette  Multigroup Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, başlatmış olduğu kampanyadan dolayı Kaymakam Tanrıseven'e teşekkür ederek takımın formasını takdim etti.

banner111
KAYMAKAM TANRISEVEN VE KULÜP YÖNETCİLERİNDEN ŞEHRİN DİNAMİKLERİNE ZİYARET

"Sosyal medya profillerimizi Multigroup Alanyaspor ile donatalım" kampanyası kapsamında Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin'i ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney'i  ziyaret etti. 

Multigroup Alanyaspor yöneticileri ile birlikte ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'i ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ve Koordinatör Hüseyin Güney'i ziyaret eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, ALTSO Başkanı Şahin'e ve Belediye Başkanı Yücel'e ve Koordinatör Güney'e Multigroup Alanyaspor forması hediye etti.

"MÜBAREK KANDİL GÜNÜ DUALARIMIZDA DA ALANYASPOR'A  YER VERELİM"

"Sosyal medya profillerimizi Multigroup Alanyaspor ile donatalım" kampanyası kapsamında ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Kaymakam Tanrıseven,"Alanyaspor'umuz zorlu bir viraja girdi. Belediyeler, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte kulübümüze hem maddi hem manevi destek vermemiz gerek. Takımımız Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu fırsatı değerlendirmemiz gerek. Alanya olarak bütün gücümüzü ve önceliğimizi Alanyaspor üzerine kurmalıyız. Bizler öncülük edersek eminim ki; Alanya halkı da bu havayı yakalayacaktır. Takımımız Süper Lig'e çıktığı takdirde Alanya da Süper Lig'e çıkacaktır. Süper Lig'in getirisi hem maddi, manevi yönden şehrimiz için önemlidir. Mübarek Kandil Günü dualarımızda da Alanyaspor'a yer verelim" dedi.

ŞAHİN: ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYAN BİR KAYMAKAMIMIZ VAR

Bu zamana kadar her konuda, elini taşın altına koyan bir Kaymakama sahip olduklarını belirten Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, "Bu zamana kadar en iyi Kaymakam olarak Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven'i gösterebilirim.. Tarihinde ilk defa bir Kaymakam gerek Alanyaspor'umuza gerek ALTSO'ya gerekse Alanya'ya bu denli destek veriyor ve her yerde her kesin yardıma koşuyor. Böyle bir Kaymakam bu işe öncelik ediyorsa bizler de her konuda yanında oluruz" dedi.

BAŞKAN YÜCEL: ŞEHRİMİZİN MARKASI ALANYASPOR 

Alanya'nın markası Multigroup Alanyaspor olarak gördüğünü belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Belediye olarak bu zamana kadar ve bundan sonra da Alanyaspor'a destek vereceğiz. Kaymakamımızın önderliğinde başlatılan bu kampanyaya ve bize  sunmuş olduğu isteklere her konuda destek veriyoruz" dedi.

GÜNEY: PROFİL RESMİM ALANYASPOR 

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başlatmış olduğu "Sosyal medya profillerimizi Multigroup Alanyaspor ile donatalım" kampanyasından sonra sosyal medya profil resmini Alanyaspor resmi yaptığını belirten Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, "Şehrimiz Süper Lig atmosferine girmek üzere. Kaymakam Beyin önderliğinde yapılan bu kampanya sayesinde mutlu sona ulaşacağımızı inanıyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2016, 13:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83