MÜFTÜOĞLU'NDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Alanyalı Kuddusi Müftüoğlu, Halis Özkahya'yı yeniden Fenerbahçe maçına verebileceklerini söyledi

MÜFTÜOĞLU'NDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR
Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Lig TV'de katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu. Kuddusi Müftüoğlu, Aziz Yıldırım'ın açıklamalarından, Deniz Çoban'ın futbolu bırakma kararına... Halis Özkahya'nın derbi performansından, genç hakem polemiğine kadar pek çok konuda önemli açıklamalar yaptı. İşte Kuddusi Müftüoğlu'nun o açıklamaları...

"ÖZKAHYA'YI F.BAHÇE MAÇINA ATARIZ"

"Halis Özkahya UEFA'nın elit kategoride düşündüğü bir hakem. Collina'nın da öyle. Koşuda bir talihsizlik yaşadı. UEFA onu tekrar koşuya davet etti. Elite aday bir hakemin geçmişinde bir sıkıntı olsa da, bu müsabakaları yöneteceği düşüncesindeyiz. Ben Halis'in de, başka hakemlerin de, şu takımdan bunu attım, bu takımdan şunu attım diye geçmişi ile bir hesaplaşması olacağını sanmıyorum. Hakem kendisi ile hesaplaşır. Hakem sahaya iyi maç yönetmek için çıkıyor. Neden başarısız olsun. En çok isteyen hakem ve ekibi. Biz de başarılı olmalarını istiyoruz ve oraya en iyi hakemi atamaya çalışıyoruz. Bir daha Fenerbahçe maçına Özkahya'yı verebiliriz"

"BU KADROYU BEN OLUŞTURDUM"

"Bu kurulu kendim oluşturdum. Bir müdahele yapılmadı. Biz geldiğimizde lig 10 tane hakemin üzerindeydi. Ben bu hakem arkadaşlarımızın performanslarını zaten biliyorum. Yeni yüzlerin bu kategoride görev almasını istedim. Yeni yüzlere ısrarla görev vermeye başladım. Baktığınız zaman bu kadar yeni yüzü göremezsinzi Süper Lig'de"

"HAKEM SAYISI 38'DEN 20'YE İNECEK"

"38'den 20'ye inecek hakem sayısı. Çok değerli hakemler. Çok önemli kariyerleri var. Bu arkadaşlarımızın yanına genç arkadaşları da harmanlayarak bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz"

"DENİZ ÇOBAN'I ARADIM AMA..."

"Deniz Çoban'ın o konuşması sonrası ben MHK başkanı olarak o gün kendisini 3 kere aradım, telefonuma bakmadı. Kendi kararıdır. Sevdiğimiz bir kardeşimiz. Bu süre içinde de başarılı bulduğumuz bir isim. Başarılı bir çıkış yaşadı, sonra talihsizlikler yaşadı. O an Deniz kendi kararını vermiş, ben ona ulaşamadım. Sonra yardımcı hakem vasıtasıyla ulaştım. Sonra kendisi ailesiyle oturmuş ve kararını vermiş. Samimiyetine tabii ki inanıyorum" 

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 10:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83