OBA STADINA BELEDİYE NELER YAPTI?

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Oba Stadyumu’nda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

OBA STADINA BELEDİYE NELER YAPTI?

 Tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselerek şehre büyük bir heyecan yaşatan Aytemiz Alanyaspor’un sahası Oba Stadyumu’nda yenileme ve bakım çalışmaları sürüyor. Oba Stadyumu’nda, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından istenen standartların yerine getirilmesi için yoğun bir çalışma yapılırken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Yücel, stadyumda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

banner111
YÜCEL: “STADYUMU EN KISA SÜREDE İSTENİLEN STANDARTLARA ÇIKARTACAĞIZ”
Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ve Spor Müdürü Levent Uğur ile Oba Stadyumunda çalışmaları denetleyen Başkan Yücel, “Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig’e yükselerek bizlere büyük bir gurur yaşattı. Bizler de Türkiye Futbol Federasyonu’ndan istenilen standartları ve UEFA kriterlerini yerine getirmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Ekiplerimiz stadın bütün eksikliklerini tespit etti ve büyük bir titizlikle bunları teker teker tamamlıyor. Oba sahasını en kısa sürede istenilen standartlara çıkartacağız.” dedi. 

ÇEVRE DÜZENLEMELERİ VE STAT İÇİ BAKIM ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ 
Alanya Belediye ekiplerinin büyük bir titizlikle sürdürdüğü çevre düzenlemesi ve stat içi bakım çalışmalarında sona gelindi. Maç günleri trafik akışı ve park sorunlarını gidermek amacıyla otopark ve yol genişletme çalışmaları sürüyor. Ayrıca yayalar için kaldırım ve parke çalışmaları devam ediyor.  

STAT İÇİNDE SON RÖTUŞLAR YAPILIYOR
Alanya Belediyesi’nin stat içindeki çalışmalarında da sona gelindi. Stadyum komple boyanırken protokol önü  ‘’T’’ alanına da beton döküldü. Ayrıca basın tribünü masaları yapıldı. 
Stat içinde yapımı tamamlanan ve devam eden başlıca çalışmalar şunlar; Kamera alanı ve dolapları takıldı. Yayıncı kuruluş için 3 oda yapıldı.(Ana kamera odası-Canlı Yayın Odası- Radyo Anlatım Odası). Basın toplantı odası büyütüldü. Elektrik panosunun kapasitesi yükseltildi. ( 500 m. Kablo çekildi) Wap alanına yeni pano kondu.  Elektrik sistemi döşendi. Fiber hat döşendi (1000m üstünde). İnternet için çanak takıldı (6000 Kişinin kullanabileceği) ve ağ çekildi. Protokol tribünü genişletildi. Tüm beton döküm işleri yapıldı. Basın toplantı odasına kapı açıldı. Stat giriş ve etrafı 3x6 m güvenlik korkulukları yapıldı. Kamera dolabı yapıldı. (24 adet) Hakem, temsilci ve soyunma odaları koridoruna kaydırmaz halı döşendi. Yedek Kulübeleri yapılıyor. Basın tribünü için WC (4 adet) Foto muhabir için WC (2 adet) yapılıyor. Saha için aydınlatma ampulleri değiştirildi. Ofsayt kamera platformu yapıldı. Saha içi odaları için telefon ve internet ağı çekildi. Saha çevresi güvenlik bariyeri ile çevrildi. Tribünler için sahanın içi ve dışına yönlendirme levhaları yapılıyor. Eski zemin kaldırıldı, yeni rulo için kumlandı. Misafir takım soyunma odası yenilendi. Sokak aydınlatması yapılıyor. 
Alanya Belediyesi’nin stat etrafında ve stat içinde yaptığı bakım-onarım ve yenileme çalışmalarının ilk iç saha maçına kadar yetiştirilmesi planlanıyor. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2016, 15:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83