OBA STADYUMU’NDA SÜPER ALARMI

Tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselen ve 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu’nda mücadele eden Alanyaspor’un sahası, Oba Stadyumu’nda bakım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

OBA STADYUMU’NDA SÜPER ALARMI

 Alanya'da Süper Lig heyecanı sürerken, Oba Stadı’nda Süper Lig kriterleri doğrultusunda çalışmalar sürüyor. Oba Stadyumu’nda, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından istenen standartların yerine getirilmesi için yoğun bir çalışma yapılıyor. Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ve Alanya Belediye Spor Müdürü Levent Uğur yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

banner111
KULA: “KRİTERLERİ YERİNE GETİRMEK İÇİN BÜYÜK BİR GAYRET İÇERİSİNDEYİZ”

Alanyaspor Oba Stadyumu’nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula; "Alanya Belediyesi olarak Başkanımız Adem Murat Yücel'in önderliğinde Süper Lig'de mücadele eden Alanyasporumuza büyük önem veriyoruz. Stadımızda TFF tarafından istenen kriterleri yerine getirmek için büyük bir gayret içerisindeyiz.” dedi.

6 BİN KİŞİNİN AYNI ANDA ERİŞİM SAĞLAYABİLECEĞİ FİBER ALTYAPI TAMAMLANDI

Alanya Belediyesi, TFF tarafından istenilen kriterlerin yerine getirilmesi için Oba Stadyumu’ndaki çalışmaları büyük bir titizlikle sürdürüyor.

İnternet erişiminin daha iyi yapılabilmesi için stat içerisine Fiber altyapı döşendi. Yeni sistemle birlikte aynı anda 6 bin kişi, sorunsuz şekilde internet erişimi sağlayabilecek. Ayrıca Oba Stadyumu’na giden yollarda yeni düzenlemeler ve asfalt çalışmaları yapılırken, otoparklar da yeniden dizayn ediliyor. Stat çevresinde ve girişlerde yeni güvenlik alanları oluşturuldu. Alanyaspor, çim alanda çalışmalar yaparken Alanya Belediyesi kenar bölgelerdeki beton ve protokol tribününde düzenlemeleri gerçekleştiriyor. Ayrıca protokol ve VIP odaları da yeniden düzenliyor.

TFF tarafından istenen kriterler ve stat içinde yayıncı kuruluşun istekleri tek tek yerine getirilirken çalışmalarda son aşamaya gelindi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2016, 16:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83