ÖHEP'ten çifte şampiyonluk

ÖHEP Okulları 2018-2019 Okul Sporları Küçükler Voleybol kategorisine damgasını vurdu. Alanya İlçe Şampiyonası müsabakalarında ÖHEP Okulları Küçük Kız ve Küçük Erkek Voleybol Takımları Alanya Şampiyonu oldu.

ÖHEP'ten çifte şampiyonluk

10 Nisan tarihinde başlayan müsabakalarda ÖHEP Okulları Küçük Kız Voleybol Takımı çıktığı 6 maçı, Küçük Erkek Voleybol Takımı ise çıktığı 5 maçı da 2-0 kazanarak namağlup Alanya Şampiyonu oldu.

banner111
24-29 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Antalya İl Şampiyonasında Alanya’yı ve ÖHEP Okullarını temsil edecek olan öğrenciler için Beden Eğitimi Öğretmeni Erdem Ünlü ise: “Öğrendiklerini pratiğe dönüştürme becerisini erken yaşta kazanan öğrencinin özgüveni gelişirken, yaşam başarısı da artıyor. Bizde bu felsefeden yola çıkarak planlı ve programlı bir çalışma yürüttük. Geçtiğimiz günlerde Alanya genelinde girdikleri denemede de Alanya birincisi olan öğrencilerimiz voleybol turnuvalarında da Alanya Şampiyonu olmayı başardılar. Takım sporlarında başarılar elde eden öğrencilerimizin mutluluğunu paylaşıyor, hepsini tek tek tebrik ediyorum. Ayrıca desteklerini hiç esirgemeyen ailelerimize ve okul yönetimimize teşekkür ediyorum. Bu başarı ÖHEP Ailesinin bütün fertlerinin başarısıdır." dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2019, 14:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83