OSB Cup 2017 başladı

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) CUP 2’nci Firmalar Arası Futbol Turnuvası Bölge Müdürlüğünde gerçekleşen kura çekim töreni ile başladı.

OSB Cup 2017 başladı
Geçen yıl ilk kez düzenlenen Antalya OSB CUP Firmalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası, Bölge Müdürlüğünde gerçekleşen kura çekimi ile yeniden start aldı. 36 takımın mücadele edeceği turnuvadaki ilk maç Esaslı Gıda ile Antalya OSB Müdürlüğü takımları arasında 18 Şubat Cumartesi günü oynanacak. Toplam 106 müsabakaya ev sahipliği yapacak turnuva Park Antalya Yaşam ve Spor Tesislerinde gerçekleşecek.
Antalya OSB’de faaliyet gösteren firmaların çalışanlarından oluşan takımlar öncelikle gruplarından çıkabilmek için mücadele edecek. Turnuvanın ilk ayağında, 36 takım 6 grupta mücadele edecek, puan sıralamasında ilk ikiye kalan ve gruplarında üçüncü olan en iyi 4 takım 2’nci tur elemelerine katılacak. Çeyrek ve yarı final müsabakalarının ardından finale kalmayı başaran iki takım ise Antalya OSB CUP Şampiyonluk Kupasını kazanmak için heyecan dolu bir karşılaşmaya imza atacak.

Kura çekimi yapıldı

Müsabakalar öncesi Antalya OSB Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Budak ve takım sorumlularının katılımı ile AOSB Müdürlüğünde gerçekleşen kura çekiminde hangi takımın hangi grupta mücadele edeceği belirlendi, hemen ardından da turnuva fikstürü oluşturuldu. Kura çekim töreninin açılış konuşmasını yapan Budak, turnuvanın firmalar ve çalışanlar arasındaki iletişimi ve dostluk bağını güçlendireceğini dile getirdi. 2’ncisini gerçekleştirdikleri turnuvanın geleneksel olarak her yıl düzenleneceğini belirten Budak, önceliklerinin centilmenlik olduğunu hatırlattı.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2017, 14:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83