Ozan Tufan'dan Alanyaspor taraftarına mesaj

Aytemiz Alanyaspor'un Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Ozan Tufan, "Sergen Hoca, benim yeniden Milli Takım'a kazandırılmam gerektiğini söyledi. Oynamam için elinden geleni yapacaktır” dedi.

Ozan Tufan'dan Alanyaspor taraftarına mesaj
Fenerbahçe'de geçen sezon teknik direktör Aykut Kocaman tarafından kadro dışı bırakılan, ardından Phillip Cocu ile Ersun Yanal'ın da kadroda düşünmediği ve ara transfer döneminde kiralık olarak Aytemiz Alanyaspor'a transfer olan Ozan Tufan, TRT Spor'da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sergen Hoca, benim yeniden Milli Takım'a kazandırılmam gerektiğini söyledi. Oynamam için elinden geleni yapacaktır. Ben de O'nun güvenine layık olmak için iki katı çalışıyorum. Daha fazla antrenman yapıyorum. Çünkü bu benim Sergen hocaya olan bir borcum. Çünkü beni sahalara tekrar geri döndürmek için yaptığı bir hamleydi. Alanyaspor taraftarı takıma vereceğim destek konusunda şüphe etmesinler. Burada iyi işler yapacağım ve Fenerbahçe'ye çok iyi şekilde döneceğim.

“FENERBAHÇE'DE  SORUNLARIM OLDU”

Fenerbahçe ligin zirvesinde olmayı hak eden bir kulüptür. Bazı noktalarda hata yaptık. Takımdaşlık ve saha içinde sıkıntılar yaşadık. Keşke kötü dönemde kendimi koruyup Fenerbahçe'de kalabilseydim. Benim için bazı şeyler yolunda gitmedi. Fenerbahçe'de saha içinde sorunlarım oldu ama saha dışında olmadı. Bu toparlanabilecek bir durum. Hedefim 6 ay içinde en iyi şekilde form tutup, oynayıp Fenerbahçe'ye geri dönmek. Geri dönünce Fenerbahçe'yi şampiyonluklara taşımak istiyorum. Fenerbahçe 2. yarı toparlanacaktır. Ersun Yanal ile güzel bir ivme yakalayacağını düşünüyorum. Bursaspor'daki performansımdan sonra Avrupa'da beni isteyen takımlar oldu. Hedefim yurt dışıydı. O dönemki Bursaspor Başkanı ile problemler yaşadık. Avrupa olmadı. 3 büyüklerle konuşma yaptılar, Fenerbahçe'de karar kıldılar. Avrupa olmayınca benim de tercihim Fenerbahçe'ydi. Kulübe ilk gittiğimde büyülenmiştim. Fenerbahçe'ye gittiğim için hiç pişman olmadım.

banner111

“RAHATLIK BANA YARAMADI”

Bir maçta Fenerbahçe taraftarı beni ıslıklamıştı. Hemen arkasından milli maçta Eskişehir'de ıslıklandım. Milli maçtan sonra Kadıköy'de Başakşehir ile oynuyorduk. Taraftar bu kez beni bağrına basmıştı. Fenerbahçe taraftarı stadı doldurduğunda Kadıköy'den kimse kolay kolay çıkamaz. Milli takıma erken yaşta gidince, tecrübeden dolayı lig maçlarında daha rahat oluyorsunuz. Bu iyi bir şey değil. Bu rahatlık bana yaramadı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2019, 10:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83