Özkan'dan Başkan Yücel'e plaketli teşekkür

Payallarspor'un düzenlediği destek konseri ünlü şarkıcı Yusuf Güney'in katılımı ile gerçekleştirildi. Kulüp Başkanı Mustafa Özkan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür etti.

Özkan'dan Başkan Yücel'e plaketli teşekkür
Payallarspor'un geleneksel hale getirdiği ve kulübe destek amacıyla düzenlenen konser etkinliği Konaklı Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Ünlü sanatçı Yusuf Güney'in katıldığı ve çekiliş yapılan etkinlik oldukça renkli geçti. Konser ve etkinliklerle eğlenen vatandaşlar muhteşem bir akşam geçirdiler.

Başkan Yücel'e teşekkür

Konser sonrası Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e Payallarspor Kulüp Başkanı Mustafa Özkan tarafından plaket verildi. Kulübe olan katkıları nedeniyle Başkan Yücel'e teşekkür eden Özkan, "Gecemizin güzelliğine Adem Murat Yücel renk kattı, Allah razı olsun. Her zaman yanımızda oldu, sağol değerli başkanım. Bu halk seni sevmiş bağrına basmış artık. Halktaki sevgi annenin babanın evladına, çocukların abilerine amcalarına olan sevgi, dedenin ninenin torunlarına olan sevgisi ile eşdeğer, Allah yolunu açık etsin inşallah başkanım." dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2018, 18:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83