Payallarspor'dan dramatik yenilgi

SAL temsilcimiz Payallarspor ligin en güçlü ekibi olarak gösterilen Konyaaltı Belediyespor'a güzel oyununa rağmen 2-1 mağlup oldu.

Payallarspor'dan dramatik yenilgi
Antalya Süper Amatör Lig mücadelesi veren Demir Asansör Payallarspor 4'üncü hafta mücadelesinde ligin güçlü ekibi Konyaaltı Belediyespor ile karşılaştı. Payallarspor deplasman güzel oyununa rağmen maçtan 2-1 yenik ayrılarak haftayı puansız kapattı. Payallarspor 4 maç sonunda 4 puan toplamayı başarırken, Konyaaltı Belediyespor 4 maçta 4 galibiyet alarak 12 puanla zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. 

"Bu sonuç bize yakışmadı"

Payallarspor teknik direktörü Ali Haydar Durusoy maçla ilgili futbolcularına konuştu. Durusoy yenilgiye rağmen iyi mücadele eden futbolcularına, "Olmadı çocuklar, bu sonuç bize yakışmadı. Canınız sağolsun ama ben inanıyorum ki Payallarspor bu gruptan sizlerin gayreti ve çalışmaları ile play offa kalacaktır. Sizleri seviyoruz arkadaşlar." dedi.

Kestel Konaklı'yı yenmişti

Bilindiği üzere aynı gurupta mücadele eden iki diğer temsilcimiz Kestelspor ve Konaklıspor bu hafta karşı karşıya gelmiş maç Kestelspor'un 5-2'lik üstünlüğü ile sona ermişti. 

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2017, 10:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83