PFDK'dan Alanyaspor'a şok ceza

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta sonunda Osmanlıspor'u ağırlayan Aytrmiz Alanyaspor, sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrılmıştı. Maçta taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Aytemiz Alanyaspor'un aldığı ceza da bugün belli oldu.

PFDK'dan Alanyaspor'a şok ceza
PFDK'nın bugün yapılan toplantısının ardından açıklanan kararlar neticesinde, turuncu yeşilli takıma 45 bin TL para cezası ile Kuzey Kale Arkası tribününün D,E,F,G ve bloklarında maç izleyen taraftarların passoliglerinin 1 maç bloke edilmesine hükmedildi. 

PFDK'nın açıklması şöyle; "Aytemiz Alanyaspor Kulübü'nün, 22.04.2017 tarihinde oynanan Aytemiz Alanyaspor - Osmanlı Futbol Kulübü Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Kuzey Kale Arkası D,E,F,G,H bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine, Aynı müsabakada Aytemiz Alanyaspor Kulübü'nün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 45 bin TL para cezası, ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2017, 16:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83