Plaj Futbolu Şöleni yarın başlıyor

Alanya’da ilk kez düzenlenen uluslararası Beach Soccer Cup 2018 Plaj Futbolu 5-6-7 Ekim tarihlerinde Galip Dere Plajı’nda yapılacak. Turnuva’nın basın toplantısı Avena Otel’de gerçekleştirildi.

Plaj Futbolu Şöleni yarın başlıyor
 
Alanya Belediyesi ile Flick Organizasyon tarafından düzenlenen turnuvanın basın toplantısına; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, FIFA Plaj Futbolu Sorumlusu GabinoRenales, FlickOrganizayon Sorumluları Adil Müftüoğlu ve Ferit Yücel Ergün, Alanya Belediyespor KaptanıDejanStankoviç, SportingClube de Portugal takım kaptanı Madjer,Lokomotif takım kaptanı Shakarin, Levante takımının kaptanı JoseMiralles katıldı.

BAŞKAN YÜCEL’DEN DAVET
Alanya da ilk kez düzenlenen uluslararası organizasyonda Türkiye den katılacak Alanya Belediyespor takımının yanı sıra Rusya, Portekiz, İspanya takımları mücadele edecek. Turnuva FİFA’ya ait beachsoccer.com sitesinden tüm dünyaya canlı yayınlanacak. Ayrıca Portekiz ve Rusya özel televizyonlarında canlı olarak yayınlanacak.Önümüzdeki yıllarda inşallah Dünya Kupasını da Alanya’mızda gerçekleştiririz. Bütün Alanya halkını ve kentimizde bulunan yerli ve yabancı misafirlerimizi Beach Soccer Cup 2018 Plaj Futbolu turnuvasına davet ediyorum.” dedi.

FLICK ORGANİZAYON SORUMLUSU ERGÜN ”PLAJ FUTBOLU ALANYA DA DOĞDU”

FlickOrganizayonSorumlusu Ferit Yücel Ergün, “Uzun yıllardır bu futbol branşını oynayan biri olarak, milli takımda hocalığımızı yapmış Adil Müftüoğlu ile birlikte bu organizasyonu resmi müsabakalarını Alanya’ya getirmek için uzun zamandır planlama içerisindeydik. Plaj Futbolu Alanya da doğdu, Alanya da büyüdü. Türkiye Milli takımı çatısı da Alanya da oluştu. Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e ve personeline emekleri için çok teşekkür ederim.” dedi.

FIFA PLAJ FUTBOLU SORUMLUSU GABINO RENALES ”ALANYA’DA DAHA BÜYÜK ORGANİZASYONGERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
FIFA Plaj Futbolu Sorumlusu GabinoRenales ”Bu müsabakaları bu güzel şehirde gerçekleştireceğimiz için çok mutluyum. Alanya hem tarihi dokusu hem de mükemmel havası ile plaj futbolu oynamaya çok elverişli. Bütün bu imkan ve fırsatların bu kadar güzel olması münasebeti ile orta vadeli dönemlerde Alanya’da daha büyük organizasyonlar gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Başkanımıza ve belediyemize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. “dedi.

FLICK ORGANİZAYON SORUMLUSU “ADİL MÜFTÜOĞLU”

Flick Organizasyon Sorumlusu Adil Müftüoğlu, “Alanya’nın tanıtımı için çok güzel gelişmeler olacak olan bu organizasyonda Başkanımıza ve belediye personeline çok teşekkür ederim. Umuyorum ilerleyen yıllarda Dünya Kupasını şehrimize getirir milyarlarca insana Alanya’mızın tanıtımını yaparız. İnşallah kazasız belasız bir turnuva gerçekleştiririz.” dedi.

Toplantıya katılan takım kaptanları da Alanya da olmaktan duydukları mutluluğu ifade ederek Alanya Belediyesi’ne ve Flick Organizasyona teşekkürlerini sundular. Yarın saat 15.15 de Lokomotiv BSC takımı ile SportıngClube de Portugal takımı karşılaşacak. Günün ikinci maçı ise saat 16.45 LevanteUd ile Alanya Belediyespor takımı karşılaşacak.



Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 17:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83