Plajın şampiyonu Alanya için ter dökecek

Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbol Ligi’nin son şampiyonu ve en fazla şampiyonluk ipini göğüslemiş takımı bundan böyle Alanya Belediyespor için ter dökecek.

Plajın şampiyonu Alanya için ter dökecek
Plaj futbolunun Türkiye’de doğup büyüdüğü şehir olan Alanya’da, Belediye önemli bir hamle yaptı. Alanya Belediyesi, son Türkiye Şampiyonu plaj futbol takımı ile birleşerek liglere kendi ismi ile giriş yaptı. Kadrosunda yerli ve yabancı birçok milli sporcu bulunduran ve Türk Milli Takımı ile Brezilya Milli takımının çatısını oluşturan oyunculardan kurulu takım, bütün liglerde artık Alanya Belediyespor adı ile mücadele edecek.

YÜCEL: “SPORUN VE SPORCUNUN HER DAİM YANINDAYIZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şampiyon bir takımı bünyelerine kattıkları için mutluluk duyduklarını ifade etti. Başkan Yücel; “Şehrimizde sporu ve sporcuyu her daim destekledik, yanlarında olduk. Plaj futbolu gibi şehrimizde doğan ve her sene Türkiye finalleri yine şehrimizde yapılan bir branşın şampiyon takımını bünyemize kattığımız için ayrıca mutluyuz. Takımımız önümüzdeki hafta ülkemizi ve şehrimizi Portekiz’de düzenlenecek olan Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek. İnşallah başarılı sonuçlar alarak hem şehrimizi hem de Belediyemizi gururlandırırlar. Oyuncularımıza ve teknik heyete başarılar diliyorum.” dedi.

Alanya Belediyespor Plaj Futbol Takımı'nın bugün Portekiz'de oynayacağı ilk maçını https://www.beachsoccer.com/schedule linkinden takip edebilirsiniz. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2018, 12:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83