'PROFİLİNİ ALANYASPOR YAP' ÇAĞRISI

"Süper Lige 2 var!" diyen Kaymakam Tanrıseven, "Haydi Takımımıza destek olalım; sosyal medya profillerimizi Multigroup Alanyaspor ile donatalım" çağrısında bulunup, profilini Alanyaspor formalı resimleriyle süsledi.

'PROFİLİNİ ALANYASPOR YAP' ÇAĞRISI

 Alanyaspor'un şampiyon Adanaspor'u 2-0 yenerek ligin bitimine iki hafta kala Süper Lig şansını sürdürmesi şehirde bayram havası estirdi. Alanyaspor, Bu hafta sahasında Göztepe, diğer hafta ise deplasmanda Giresun'u yenmesi halinde diğer takımların sonuçlarına bakmaksızın Süper Lige çıkacak. Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, sosyal medya hesabından bütün Alanyalılar'a çağrı yaptı. "Süper Lige 2 var!" diyen Tanrıseven, "Haydi Takımımıza destek olalım; sosyal medya profillerimizi Multigroup Alanyaspor ile donatalım" çağrısında bulunup, profilini Alanyaspor formalı resimleriyle süsledi. 

banner111
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Multigroup Alanyaspor'un 07.05.2016 Cumartesi günü Göztepe A.Ş. ile Alanya Oba Stadı'nda oynayacağı maçta tribünlerin dolması ve şehrin havaya girmesi için sporseverlere çağrı yaptı.

Multigroup Alanyaspor'un formasını giyerek makamında poz veren Kaymakam Tanrıseven, Süper Lig'i hedefleyen turuncu- yeşilli takıma Göztepe A.Ş. maçında taraftarın büyük destek vermesi gerektiğini ve Alanya halkının da her yeri bayraklarla donatması gerektiğini söyledi.

"HERKES FORMASINI GİYSİN"

Multigroup Alanyaspor'un şampiyonluk yolunda çok büyük avantaja sahip olduğunu belirten Kaymakam Tanrıseven, "Takımımızın şampiyon olmasına ramak kaldı. Alanyaspor’un bayrakları ile caddelerimizi, sokaklarımızı, iş yerlerimizi donatalım ve takıma moral aşılayalım. Sosyal medya profillerimizi Multigroup Alanyaspor ile donatalım. Bu son 2 maçta takımımızın oyuncularını motive etmeliyiz. Tüm Alanya halkını kendi sahamızda Göztepe A.Ş. ile oynayacağımız maçta, stadyumu doldurmaya davet ediyorum. Bu kulüp ve bu takım bizim. Başka Alanyaspor yok" dedi.



Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 15:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83