REKTÖRDEN ALANYASPOR'A TEBRİK

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı öğrencileriyle birlikte Konya’da Alanyaspor’a tam destek verdi. Şampiyonluk maçı için ALKÜ’den Konya’ya iki otobüs dolusu öğrenci gitti.

REKTÖRDEN ALANYASPOR'A TEBRİK
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Alanyaspor’u Adana Demirspor’la Torku Arena’da oynadığı şampiyonluk maçında yalnız bırakmadı. Maç günü toplanma noktasında bir araya gelen ALKÜ’lü öğrenciler, 2 otobüsle Konya’nın yolunu tutular. Alanyaspor’a destek olmak için günler öncesinden hazırlanan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi 07 ALKÜ Gençlik taraftar grubunun şampiyonluk maçına gitme isteğini geri çevirmeyen Rektör Pınarbaşı ise öğrencilerine, Alanyaspor’u maçın son düdüğüne kadar desteklemesini isteyerek, Alanyaspor maçını izlemek için kendisinin de Konya’ya gideceğini söyledi. 

YOLUCULUK SÜRESİNCE SLOGANLAR SUSMADI

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi 07 ALKÜ Gençlik taraftar grubuyla maça giden öğrenciler yolcuk süresince hem eğlendiler hem de Alanyaspor için slogan attılar. Maç sırasında Alanyaspor’a sloganlarla destek olan öğrenciler, maçta söyleyecekleri sloganların provasını ise mola yerlerinde ve zaman zaman da otobüs içerisinde yaptılar. Maç saati tribünlerde Alanyaspor'a destek pankartları ve ALKÜ logolu şapkaları ile beraber yerlerini alan ALKÜ’lü öğrenciler 120 dakika boyunca Alanyaspor’a olan desteklerini sesleri kısılıncaya kadar devam ettirdiler. 

REKTÖR PINARBAŞI ALANYASPOR’U TEBRİK ETTİ 

Alanyaspor’u Konya Torku Arena'ya bizzat giderek şampiyonluk maçı için destekleyen Rektör Pınarbaşı, “Konya’da öğrencilerimizle tarihe şahitlik ettik. Maçı statta ve televizyon başında izleyen öğrencilerimiz olsun, akademisyenlerimiz olsun hepimiz bu şampiyonluğa çok sevindik. Alanya’mızı, Alanyaspor’umuz büyük bir sevince boğdu. Biz de üniversite olarak Süper Lig’de mücadele edecek olan Alanyaspor’umuza desteğimizi gelecek yıllarda da sürdürmeye devam edeceğiz." dedi.
Rektör Pınarbaşı sözlerinin devamında: "Bizlere bu mutluluğu yaşatan en başta her zaman destekleri ile Alanyaspor'un yanında yer alan Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Başkan Yardımcısı Mevlüthan Çavuşoğlu ile tüm yönetim kurulu üyelerine, teknik heyete, futbolcularımıza ve Alanyaspor'un bu noktaya gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca öğrencilerimizin maça gitmesi için otobüs desteği sağlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne, bilet desteği sağlayan Alanyaspor Kulübü’ne de özellikle teşekkür ediyorum” dedi.  

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2016, 17:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83