Saha krizi bu şartlarla aşıldı

Konaklıspor ve Payallarspor arasında yaşanan saha krizi çözülürken sahada yapılacak konserle ilgili bazı şartlar koyuldu.

Saha krizi bu şartlarla aşıldı
Payallarspor'un önümüzdeki günlerde yardım amaçlı düzenleyeceği Oğuz Yılmaz konseri Payallaspor ile Konaklıspor arasında ufak bir gerginliğe sebep olmuştu. Konaklıspor Başkan Yardımcısı Kerim Şen, Konaklı'da bulunan saha da yapılacak konserde zeminin çok fazla zarar göreceğini belirtmiş ve konser için sahanın uygun olmadığını söylemişti. Şen'in bu çıkışının ardından Alanya Belediye Spor Müdürü ve Kestelspor Başkanı Levent Uğur devreye girmiş, Payallaspor Başkanı İsmail Şimşek ve Konaklıspor Başkan Yardımcısı Kerim Şen'i bir araya getirerek sorunu çözmüştü. 

Yapılan görüşme sonrası konserin Konaklı'daki sahada yapılmasına karar verildi ancak bazı şartlar koyuldu. Şimşek ve Şen'in mütabakat sağladığı şartların sahaya araç girmemesi, tribünlerden dolayı güneş görmeyen ilk 15 metrenin kullanılmaması, sonraki bölüme ise halı serilerek kullanılması, Saha içinde zemine zarar verecek faaliyet yapılmaması ve zemine gerekli özenin gösterilmesi şeklinde oldu. 

Konuyla ilgili konuşan Konaklıspor Başkan Yardımcısı Kerim Şen, "Yaptığım sert eleştiriye rağmen, bizlere sporun dostluk olduğu vurgusunu enjekte eden spor müdürüm 27 senelik dostum Sayın Levent Uğur'a teşekkür ederim.

Krizden beslenen bazı kendini bilmezlerin dolduruşuna gelmek yerine, zor ve doğru olanı yapıp, aklıyla hareket ederek bende pozitif izler bırakan İsmail Şimşek Başkan'a teşekkür ederim. 

Levent Müdürüm stadyumun korunması hatta bakımı konusunda azami gayret göstereceğinin garantisini verdi. Bu görüşmenin neticesinde çıkan en önemli sonuç; Yapılan organizasyonlarda stadyum zeminine zarar verecek araç gereçlerin de hiç bir şekilde içeriye alınmayacak olmasıdır. Zira saha zemininin korunması güzel görünütüsünün ötesinde, sporcu sağlığı içinde çok önemlidir. Bundan sonra yapılacak her türlü organizasyonda bizler kulüpler olarak, istişare ederek en doğru yolu bulmaya çalışacağız." dedi.

Kerim Şen son olarak, Kestelspor ve Payallaspor'a başarı dileyerek iki kulüp başkanını da çalışmalarından ötürü tebrik etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2017, 11:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83