ŞAHİN'DEN ALANYASPOR'A MOTİVASYON YEMEĞİ

Multigroup Alanyaspor Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcular, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin'in akşam yemeği davetinde biraraya geldi.

ŞAHİN'DEN ALANYASPOR'A MOTİVASYON YEMEĞİ

 Kaşık Restoran'da düzenlenen yemeye Kaymakam Hasan Tanrıseven, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Belediyesi ve Kulüp Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı. 

banner111
Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, kulübe katkılarından dolayı ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e teşekkür ederek, "Her zaman Alanyaspor’a maddi ve manevi desteğini esirgemedi. Takımımızın 3. ligde şampiyon olduğu sene kulüp yönetiminde beraber çalışmıştık. Başkanımızı ve yönetim kuruluna canı gönülden teşekkür ediyorum. Alanyaspor'a desteklerini hiç esirgemediler. Herkesin huzurunda sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun" dedi. 

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ise, "Alanyaspor 5 yıl önce maddi sıkıntılarla uğraşan bir kulüptü. O dönemde hepimiz destek olmak istedik ama bu ateşi yakacak lokomotif birisi gerekiyordu. Bu da Hasan Çavuşoğlu başkanımızdı. Kendisi ve yönetimi ciddi anlamda teşekkürü hak ediyor. Borçlu bir Alanyaspor’u bir noktadan aldı ve şampiyonluk yaşattı. Şampiyonluğun ardından 2 defa play off'a kaldık ve şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Şimdi şampiyonluğa yine çok yakınız. Başkanımıza ve yönetimine Alanyaspor’u bu noktaya getirdiği için teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 

Alanya halkının başkan ve yönetimini asla unutmayacağını dile getiren Şahin şöyle dedi: "Değerli futbolcu kardeşlerim. Bu iş motivasyon işidir. Sizde de o heyecanı, motivasyonu, birlik ve beraberliği görüyoruz. Size açıklanan şampiyonluk primlerinin kat kat fazlasını bu şehir hem maddi, hem de manevi olarak verecektir. Bundan hiç şüpheniz olmasın. İnşallah galip geleceğiz ve şampiyon olacağız. Alanya halkımızın da cumartesi günü stadı doldurmasını istiyorum. Şimdi birlik beraberlik zamanıdır."

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 09:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83