Şampiyon sporcuya altın taktı

Şampiyon sporcuya altın taktı
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, geçtiğimiz günlerde Antalya'da düzenlenen Dünya Gençler ve Çocuklar Muay Thai Şampiyonası'nda Dünya Şampiyonu olan Buse Nur Yalçın'ı başarısından ötürü ödüllendirdi.

Antalya'da 28 Eylül - 6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen Dünya Gençler ve Çocuklar Muay Thai Şampiyonası'nda Dünya Şampiyonu olan Buse Nur Yalçın, öğrenimini sürdürdüğü Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi Müdürü Taner Yıldırım, Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Demirdağ ve babası Mustafa Yalçın ile birlikte Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er'i ziyaret etti. Ziyarette gerçekleşen sohbette Hüseyin Er ile Taner Yıldırım, hem baba Mustafa Yalçın'a hem de Dünya Şampiyonu sporcu Buse Nur Yalçın'a spor lisesinde öğrenim görmenin ve milli sporculara devletin sağladığı avantajlar hakkında bilgi verdi.



'BUSE'YE GÜVENİYORUZ'

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, sohbetin ardından Dünya Şampiyonluğu başarısından dolayı tebrik ettiği Buse Nur Yalçın'a altın taktı. Babasıyla birlikte kendisine hediyeler verdi. Er, buradayaptığı açıklamada; "Kendi kilosunda Dünya Şampiyonu olan öğrencimizle, Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi okul yönetimi ve öğretmenleri ile gurur duyuyoruz. Aynı zamanda Buse Nur'u teşvik eden destekleyen ailesine teşekkür ediyorum. Buse'ye güveniyoruz. şimdi kendisi milli sporcu oldu. Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi'nin gelecekte Türk sporuna çok değerler katacağına yürekten inanıyoruz. Öğrencime, emek veren öğretmenlerime, okul yönetimime, ailesine herkese teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

YENİDEN ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

Busenur da: "Bu an için çok mutluyum. İlk önce herkese teşekkür ederim. Dünya Şampiyonu olmak ve bayrağımızı birincilik kürsüsünde dalgalandırmak çok güzel bir duygu. Bundan dolayı çok multu oldum ve arkasının gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Seneye de dünya şampiyonu olmak istiyorum" dedi. Buse Nur'un babası Mustafa Yalçın, "Kızımın karakterli bir öğrenci olarak yetişmesinde katkı sağlayan bütün öğretmenlerine, dünya şampiyonu olmsına yardımcı olan sayın Esin Aslan hocama ve Belediyemize teşekkür ediyorum. İnşallah bu başarının deavmının geleceğine inanıyoruz" dedi.

DEVAMI GELECEK

Okul Müdürü Taner Yıldırım ise şunları söyledi: "Sloganımız 'Seni buraya getiren yeteneğin ama seni burada tutacak olan karakterindir' bu slogana uygun öğrencilerimizi okulumuza her zaman bekliyoruz. Kızımıza, ailesine ve bugüne kadar emek veren bütün hocalarımıza sonsuz teşekkürler. Ama buradabitmiyor devamı gelecek."

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2019, 23:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83