Satranca destek ödüllendirildi

Türkiye Satranç Federasyonu Alanya ilçe temsilcisi Uğur Öztürk Alanya Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği üyeleri Gaye Aktay, Ebru Kılınç,Esra Doğan, Tuba Kamburoğlu, Ayşe Göret Özdemir'e teşekkür etti ve plaket takdim etti.

Satranca destek ödüllendirildi
Türkiye Satranç Federasyonu Alanya ilçe temsilcisi Uğur Öztürk Alanya'da satrancın gelişmesine katkı sağlayan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvasında öğrencilere satranç takımı dağıtan Alanya Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği üyeleri Gaye Aktay, Ebru Kılınç, Esra Doğan, Tuba Kamburoğlu, Ayşe Göret Özdemir'e teşekkür etti ve plaket takdim etti. 

Cocuklara satranç takımı dağıttıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Okul Aile Birliği Başkanı Gaye Aktay hedeflerinin satrancı daha da yaygınlaştırmak ve bütün çocuklara ulaşmak olduğunu söyledi. "Biz istiyoruz ki çocuklarımız internetteki zararlı oyunlarla zihinlerini ve geleceklerini köreltmesinler. Satranç oynayarak hızlı ve doğru düşünmeyi planlı hareket etmeyi olaylara doğru yorumlarla yaklaşabilmeyi ve hamle yapmayı öğrensinler, çözümler üretsinler, hayatlarının merkezine şahı koysunlar. Vatan, millet, bayrak gibi milli ve manevi değerleri şah yapsınlar. Bütün güçleriyle şahı korusunlar" diyen Gaye Aktay emeği geçen herkese teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2017, 09:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83