ŞİMŞEKLER FİNAL İZNİ İSTEDİ

Multigroup Alanyaspor'un 'Grup Şimşekler' taraftar grubu Kaymakam Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti. Grup lideri Fatih Aslan, Cuma günü Konya'da oynanacak Adana Demirspor maçına gitmek isteyen çalışanlar için gerekli iznin verilmesi konusunda destek istedi.

ŞİMŞEKLER FİNAL İZNİ İSTEDİ

 Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlarından cuma günü tatil olması yönünde talep geldiğini belirten Aslan, "Biz de Alanyaspor taraftarları adına sayın kaymakamımız Hasan Tanrıseven'e bu konuyu ilettik. Kendisi de Alanyasporumuz için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. Kamu kurum ve kuruluşlarına maça gitmeleri için gerekli kolaylığın sağlanacağını ve kurumlara ayrı ayrı maç için birer adet otobüs kaldırmaları için gerekli talimatı vereceğini bizlere iletti. Grup Şimşekler olarak Alanya Kaymakamı Tanrıseven'e her zaman kulübümüzün yanında olduğu için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" dedi. 

banner111
BALIKESİR'İ AĞIRLADILAR

Grup Şimşekler dün akşam oynanan karşılaşmadan sonra Balıkesirsporlu teknik heyet ve futbolcuları yemekte ağırladı. Şimşekler grubu lideri Fatih Aslan, karşılaşma sonunda verilen yemekte Balıkesirspor Teknik Direktör Reha Kemal Erginer'e yeni sezon için başarılar diledi. Erginer de taraftarların bu örnek davranışından dolayı Aslan'a teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 16:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83