Sporda da tam İsabet!

Açıldığı günden bu güne akademik başarısıyla adından söz ettiren Alanya Özel İsabet Okulları spor eğitimiyle de başarı yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Sporda da tam İsabet!
Alanya’da farklı spor branşlarına da yer veren İsabet Koleji’nde Okçuluk, Boks, Tekvando, Masa Tenisi, Voleybol, Basketbol, Futsal branşlarında ilkokul ve ortaokul ayrı olmak üzere yetenekli sporcular yetiştiriliyor. Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine göre ayrılan spor branşlarında 1.sınıftan 8.sınafa kadar her öğrenci spor yaparak yeteneklerini keşfediyor. Spor takımlarıyla turnuvalara hazırlanan İsabet Koleji öğrencileri Beden Eğitimi öğretmenleriyle uyumlu şekilde çalışıyor.

Alanya Özel İsabet Okulları Beden Eğitimi Bölüm Başkanı ve Alanya Belediyespor Antrenörü Serdar Esen sporun öğrenciler üzerinde ruhsal ve fiziksel olarak önemli etkisinin olduğunu söyledi. Okçuluk, Boks ve Tekvando gibi sporların öğrenci üzerinde dikkat toplayıcı ve zeka geliştirici yönlerinin ortaya çıktığını belirtti. Spor yapan öğrencinin disiplin, kurallara uyum, saygı ve paylaşma yönlerini de ortaya çıkardığını belirten Antrenör Esen, her çocuğun yetenekleri doğrultusunda spora yönlendirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2017, 12:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83