Süper amatörde heyecan devam ediyor

SAL temsilcilerimiz Kestelspor, Payallarspor ve Konaklıspor bu hafta 3 puan için sahaya çıkacaklar.

Süper amatörde heyecan devam ediyor
Antalya Süper Amatör Lig (SAL)’de mücadele eden ekiplerimiz 3 puan için sahaya çıkacaklar. Ligin 14. haftasında heyecan giderek artarken, Kestelspor Alanya’da diğer iki ekibimiz ise deplasmanda mücadele edecek. 

KESTELSPOR ZİRVE AŞKINA

Geçtiğimiz hafta Konyaaltı Belediyespor’un puan kaybı ile Kestelspor zirvedeki rakibi ile arasındaki puan farkını ikiye düşürmüştü. Kestelspor bu hafta Alanya Milli Egemenlik Stadyumu’nda Gazipaşa Belediyespor’u ağırlayacak ve zirveye yerleşmeye çalışacak. 17 Aralık Pazar günü saat 14.00’da başlayacak olan mücadelede Kestelspor büyük bir taraftar desteği bekliyor. 

PAYALLAR’IN RAKİBİ SIKINTILI

Demir Asansör sponsorluğunda sezona başlayan Payallarspor 17 Aralık Pazar günü Zeytinköy 4 Nolu Sahada Antalya Halspor’un rakibi olacak. 14.00’da başlayacak olan mücadele Payallarspor mutlak 3 puan almak istiyor. Ligde 15 puanı bulunan Payallarspor play off hattına girebilmek için rakibini yenmek isteyecek ancak Antalya Halspor’da 5 puanla ligin son sırasında bulunuyor ve düşme hattından bir an önce kurtulmak için kendi evindeki maçı kazanmak istiyor.

KONAKLI’NIN İŞİ ZOR

Ligde 8 puanı bulunan ve düşme hattında bulunan Konaklıspor ise ligin lideri olan Konyaaltı Belediyespor deplasmanına gidecek. Konyaaltı İlçe Stadyumu’nda 17 Aralık Pazar günü 14.00’da oynanacak maç büyük bir heyecana sahne olacak. 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 12:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83