Susiç'ten Giresun yenilgisi sonrası açıklama

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur müsabakasında Akın Çorap Giresunspor sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 4-2 mağlup ederek rövanş maçında avantajı yakalayan taraf oldu.

Susiç'ten Giresun yenilgisi sonrası açıklama
Maçın ardından her iki takımın teknik direktörü basın toplantısı düzenleyerek maçı değerlendirdi.

Safet Susiç: "Sakat oyuncularımızın olması en büyük sıkıntımızdı" dedi.

4-2'lik mağlubiyetin ardından değerlendirmede bulunan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susiç, "Zor geçeceğini tahmin ediyorduk. Bu maçta uzun zamandır oynatmadığımız oyuncularımız oynattık. Tek maç olsaydı elimizde ki en iyi kadroyu sahaya sürerdik ancak ikinci maç olduğu için biraz daha yedek kadro ile çıktık. Bizim en büyük sıkıntımız çok sakat oyuncularımız vardı, sakat oyuncuların yanında önümüzde ki Kayseri maçının öneminden dolayı bazı oyuncuları oynatmak istemedim" ifadelerini kullandı.

"Giresunspor haklı bir galibiyet aldı"

Büyük takımlara bile ilk 20 dakikada 3-0 geriye düşülmemesi gerektiğini kaydeden Susiç, "Giresunspor'u ilk önce iyi oyununda ve haklı galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum haklı bir galibiyet aldılar. Bu sahaya sürdüğüm oyunculardan daha iyi bir oyun bekliyordum. Büyük takımlara karşı bile 20. Dakika 3-0'lık bir kötü duruma düşmememiz lazım bugün maalesef biz onu yaşadık. Şansımızı ikinci maç var 2-0, 3-1 gibi bir sonuç bizim için iyi olur. Artık zor olacak ama uğraşacağız" diye konuştu.

"Vagner Love bizim için büyük bir handikap"

Love'nin eksikliğini hissettiklerini vurgulayan Susiç şunları kaydetti: 
" Vagner Love, en iyi oyuncumuz, sürekli gol atan bir oyuncu bizim için tabi büyük bir handikap onun olmaması ama bugünkü sonucun onunla bir alakası yok. Evet, Giresunspor bugün bizden çok daha iyi oynadı ve haklı bir galibiyet aldı."

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2017, 11:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83