TALİHLİLER İKRAMİYELERİNİ ALDI

Alanyaspor'a maddi kaynak yaratmak amacıyla düzenlenen eşya piyangosunda talihlilere ikramiyeleri dağıtıldı.

TALİHLİLER İKRAMİYELERİNİ ALDI

 Milli Piyango İdaresi ve Alanya Kaymakamlığı'nın izniyle 29 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilen çekilişte talihlilere ikramiyeleri teslim edildi. Toyota marka otomobil, Kral marka motosiklet, 3 adet Beko LED televizyon, 20 adet Beko marka çamaşır makinesi, 100 adet Salcano bisiklet, 150 adet Casper tablet ve 300 adet Lescon forma kazanan talihlilerden 17 Haziran'a kadar başvuru yapanlara ikramiyeleri Kızılkule meydanında dağıtıldı. 

banner111
Eşya piyangosunda en büyük ikramiye olan otomobili kazanan talihli Serdar Namal'a anahtarını kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Göçmentürk A.Ş. Yönetim kurulu Üyesi Fatih Göçmenoğulları teslim etti. Turuncu yeşilli yöneticiler ise diğer talihlilere ikramiyelerini dağıttı. 
Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Şampiyonluk piyangosu adı altında düzenlediğimiz eşya piyangosunu alnımızın akıyla bitirdik. Eşyaları talihlilere yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dağıttık" dedi. Otomobil talihlisi Serdar Namal ise Süper Lig'e yükselen Alanyaspor'u tebrik ederek eşya piyangosunun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2016, 22:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83