Taraftar tek ses

Aytemiz Alanyaspor'un taraftar grupları bugün oynanacak Trabzonspor maçında takımı kuzey kale arkası tribününde hep birlikte destekleme kararı aldı.

Taraftar tek ses

 Aytemiz Alanyasporlu taraftar grupları, yeni sezonda evinde oynayacağı ilk maçta takımı hep birlikte destekleme kararı aldı. Bugün Oba Stadı'nda oynanacak Trabzonspor maçı öncesi turuncu yeşilli takımın önemli taraftar grupları Alanyasporlular, Yörükler, Grup Kale Arkası ve Şimşekler, kuzey kale arkası tribününün ortasında buluşarak takımı hep birlikte destekleyecek.

banner111
Aytemiz Alanyaspor’un taraftarlardan sorumlu asbaşkanı Bilal Gömeç, turuncu yeşilli taraftar gruplarının tüm Türkiye'ye örnek olacak bir karar aldıklarını söyledi. Taraftar gruplarının yeni sezonda iç sahada oynanacak ilk maçta takımı hep birlikte destekleme kararı aldığını belirten Gömeç, “ İnşallah bugün başlayacak bu süreç bundan sonraki dönemde de devam eder. Bu vesileyle taraftarlarımıza mesajım, hiç ceza almayan, sorunsuz bir sezon geçirmek en büyük hedefimiz olmalı. Tribünlerde her zaman dostluk, kardeşlik, sevgi esas alınmalı. Çirkin ve küfürlü tezahürattan, her türlü taşkınlıktan uzak durmalıyız” dedi.
Artık cezaların çok sert olduğunu dile getiren Gömeç, “Daha ilk çirkin ve kötü tezahüratta, o tribüne giren herkes bir sonraki maçta cezalı oluyor. Seyir zevkini engellememek açısından bu tür söylemlerden uzak durmalıyız. Süper Lig'de yönetim kurulu olarak taraftarlarımızın asla çirkin ve kötü tezahürat yapmasını istemiyoruz. Tribünlerdeki sağduyulu futbolseverlerin böyle bir hataya düşecek olanları engellemesini istiyoruz. Bu konuda ısrarcı olan, sorun çıkaran her kim olursa olsun, tespit edilerek tribünlere bir daha alınmayacaktır. Yönetim kurulumuzun bu konuda kararı kesindir. İnşallah bu tür bir durum yaşamayız" diye konuştu.
Öte yandan maç günü passolig kartı basımı yapılmadığını hatırlatan Gömeç şöyle dedi: "Kart vizesi, kombine satışı ve maç bileti satışı saat 09:00'da başlayarak maç saatine kadar devam edecek. Maç günü Oba Stadı’nda ve passolig ofisinde kart vizesi ve maç bileti satışı yapılabilecek. Passkart işlemi ise sadece Oba Stadı'nda yapılabilecek. Ayrıca ödeme kuruluşu olan N Kolay noktalarından da bilet yüklemesi yaptırılabilecek."

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2016, 08:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83