Taraftardan birlik ve beraberlik mesajı

Aytemiz Alanyaspor'un hafta sonu Trabzonspor ile yapacağı kritik maç öncesi taraftar grubu liderleri ile Başkan Çavuşoğlu bir araya geldi

Taraftardan birlik ve beraberlik mesajı
Aytemiz Alanyasporlu taraftar grubu liderleri ve yardımcıları kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu ziyaret ederek Trabzonspor maçı öncesi birlik ve beraberlik mesajı verdi. Taraftar grupları adına açıklama yapan Kale Arkası Grubu Lideri Arif Çakmak, Trabzonspor maçı öncesi birlikte olduklarını göstermek için kulüp binasında başkan Hasan Çavuşoğlu'nu ziyaret ettiklerini söyledi. Çakmak, Trabzonspor maçıyla birlikte takımın çıkışa geçeceğine yürekten inandıklarını ve tüm taraftarları stada beklediklerini belirtti. 
Başkan Hasan Çavuşoğlu ise , "Taraftar grubu liderlerimiz Arif Çakmak, Fatih Arslan ve Hilmi Güney ile yardımcıları kulübümüze ziyarete geldiler. Zorlu Trabzonspor maçı öncesinde birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekiyor. Taraftarlarımıza her maçta olduğu gibi bu maçta da ihtiyacımız var. Bu zor günleri da hep birlikte aşacağız. Bir çıkış yakalamamız gerekiyor. Tribündeki herkese göre düşüyor. Şehrimizin takımımın daha iyi yerlerde olması için elimizden geldiği kadar çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2018, 20:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83